EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Rekonektivno isceljivanje Sremska Kamenica TATJANA MITRAŠINOVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Rekonektivno isceljivanje Sremska Kamenica TATJANA MITRAŠINOVIĆ

Ja sam Tatjana Mitrašinović, Visoka strukovna medicinska sestra sa 33 godine staža i isto toliko godina svesna da medicina ne može baš sve da reši. Već 9 godina uspešno to i dokazujem kao Praktičar Rekonektivnog isceljivanja za šta posedujem sertifikat i možete me naći u zvaničnom Registru Praktičara za ex YU.

Bez obzira na sve životne uspone i padove, a tako i zdravlje, živim svoj san i željno čekam da ga podelim i sa vama – jer lepota življenja je u deljenju.

Energija koja se javlja tokom tetmana Rekonektivnog isceljivanja, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja.

Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Prema mnogim istraživanjima, visoke frekvencije ove energije nisu do sada registrovane na Zemlji. Iako je izuzetno snažna – kada bi je uporedili sa toplotnom energijom, njena temperatura bi prelazila 300 stepeni Celzijusa – nema neprijatnih reakcija, a za razliku od elektromagnetnih energija, pojačava se sa udaljavanjem od izvora zračenja…tako da je potpuno isti efekat i kada se radi na daljinu.

Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom, vitalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno da sačekate više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Ćelije našeg organizma pamte sve što nas je ikada bolelo, sve što smo doživeli I potisnuli. Rekonektivno isceljivanje ih “popravlja”, dovodi u ravnotežu I vraća u prvobitno zdravo stanje.

Rekonektivno isceljenje je za Vas ako želite da:

Rekonektivno isceljivanje Sremska Kamenica TATJANA MITRAŠINOVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 1207 836
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Sremska Kamenica
      Srbija

    Postavi komentar