EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Specijalistička ordinacija dr Jadranka Džomba Zrenjanin

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Specijalistička ordinacija dr Jadranka Džomba Zrenjanin

Specijalistička psihijatrijska ordinacija u Zrenjaninu – dr Jadranka Džomba, sa svojim dugogodišnjim iskustvom u radu sa različitim osobama i problemima psihičke vrste, nudi Vam raznovrsne vrste pomoći kada je Vama ili nekoj Vama bliskoj osobi potreban:
– Psihijatrijski pregled
– Psihoterapija
– Kućne posete psihijatra
– Psihološko savetovanje
– Porodično savetovanje
– Bračno savetovanje
– Savetodavna pomoć kod razvojnih problema dece i omladine
– Psihoterapijska pomoć kod razvojnih problema dece i omladine
– Obrada dokumentacije za invalidsku komisiju
– Obrada dokumenata za tuđu negu i pomoć

Svaka osoba ponekad oseća psihičku teskobu, nezadovoljstvo ili brigu oko nekog problema. Često se dešava da se osoba tad oseća kao da je niko ne razume i da ne vidi izlaz iz situacije. Tada se možete obratiti nekom stručnom licu koje će Vam ponuditi savetovanje ili psihoterapiju, u zavisnosti od problema ali i Vaše spremnosti da radite na sebi.

Psihijatrijska ordinacija dr Jadranke Džomba, specijalizovana je za pružanje usluga psihološke pomoći kada je to nekoj osobi potrebno i kada to ona želi. Veoma je uspešna i precizna u psihijatrijskim pregledima, u psihoterapijskioj i savetodavnoj pomoći u ličnim, porodičnim i bračnim problemima, kao i u psihoterapijskoj i savetodavnoj pomoći u razvojnim problemima kode dece i omladine.

Prilika za rast i razvoj ličnosti se može postići kada osoba želi da radi na svom razvoju i promenama na bolje, kada sama shvata da određeni šablon ili način ponašanja ne pomaže sopstvenom funkcionisanju. Psihoterapija i lično, porodično ili bračno savetovanje je odlična prilika da se naprave pozitivne promene, a dr Jadranka Džomba Vam može u tome pomoći.

Dugogodišnje iskustvo u radu, strpljenje, ljubaznost, aktivno slušanje klijenata, kao i pomoć u samostalnom dolasku do rešenja problema – glavne su odlike rada dr Jadranke Džomba. Terapija, pregledi i savetovanje i informacije koje su iznesene tokom seansi, ostaju između učesnika seanse, odnosno postoji potpuna poverljivost u radu.

Specijalistička ordinacija dr Jadranka Džomba Zrenjanin

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69/195-40-69
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Gimnazijska 8, Zrenjanin
      Srbija

    Postavi komentar