EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stomatološka ordinacija Beograd DENTAL & AESTHETIC CENTER BY DR MIODRAG ĐOKIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stomatološka ordinacija Beograd DENTAL & AESTHETIC CENTER BY DR MIODRAG ĐOKIĆ

Smeštena u Beogradu naša stomatološka ordinacija DENTAL & AESTHETIC CENTER BY DR MIODRAG ĐOKIĆ nudi vrhunske usluge iz oblasti implantologije, protetike i oralne hirurgije. U ordinaciji koristimo najsavremeniju opremu i tehnologiju kako bismo obezbedili precizne dijagnostičke metode i efikasne stomatološke tretmane.

Svesni smo koliko je važno da se pacijenti osećaju udobno tokom svake intervencije, pa stoga pridajemo veliku pažnju ne samo kvalitetu našeg rada, već i njihovom ukupnom iskustvu tokom posete. Naš cilj je da svaki pacijent izađe iz naše ordinacije sa osmehom na licu i punim poverenjem u naš tim.

Verujemo u važnost redovnih preventivnih pregleda kako bismo očuvali zdravlje zuba i desni. Uz naše stručno vođstvo i savete, možete biti sigurni da će vaše oralno zdravlje zuba biti u najboljim rukama.

Dr Miodrag Đokić je renomirani stomatolog koji je stekao poverenje pacijenata širom naše zajednice. Njegova stručnost, posvećenost i profesionalizam čine ga jednim od traženijih stomatologa. Kroz stalno usavršavanje i praćenje najnovijih tehnika, dr Đokić pruža napredne stomatološke tretmane koristeći najmoderniju opremu i materijale.

Usluge koje pružamo:

Stomatološka ordinacija dr Miodrag Đokić je renomirana ustanova koja ima bogatu istoriju i impresivan niz postignuća. Sa osnovnim ciljem da pruži vrhunsku stomatološku uslugu i negu, ordinacija se ističe svojom stručnošću i profesionalizmom.
Naša misija je bila da pružimo personalizovanu i visoko kvalitetnu stomatološku negu, uz primenu najnovijih dostignuća u stomatologiji.

Svaki član našeg tima poseduje značajno iskustvo u različitim oblastima stomatologije, kao što su estetska stomatologija, ortodoncija, endodoncija i implantologija. Njihova stručnost i posvećenost omogućavaju nam da pružimo sveobuhvatnu stomatološku negu, od redovnih pregleda i preventivnih mera do složenih rekonstrukcija osmeha.

Ordinacija je opremljena najsavremenijom stomatološkom tehnologijom, što nam omogućava da sprovodimo dijagnostiku i tretmane na najvišem nivou. Naša usluga je prilagođena individualnim potrebama svakog pacijenta, a sve intervencije se obavljaju uz poštovanje najviših standarda sterilnosti i bezbednosti.

Svim pacijentima koji nas prvi put posete pružamo besplatan pregled i konsultacije, kako bismo detaljno sagledali njihove dentalne potrebe. Nakon prvog gratis pregleda zuba, nudimo popuste na određene tretmane koji su potrebni da vas dovedu do savršenog izgleda.

Stomatološka ordinacija Beograd DENTAL & AESTHETIC CENTER BY DR MIODRAG ĐOKIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 577 0509; +381 63 842 4712
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 - -
  • Adresa Julia Gagarina 22Z
   Novi Beograd
   Srbija

  Postavi komentar