EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Stomatološka ordinacija Rajin dental centar Vršac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Stomatološka ordinacija Rajin dental centar Vršac

Stomatološka ordinacija Rajin nudi vam širok izbor tretmana i usluga. Dijagnostičke i preventivne, edukativne i savetodavne, lekovite i reparativne, estetske i protetičke… Pre svega, mi se trudimo da pomognemo pacijentima da spreče pojavu oboljenja usta i zuba. Osim detaljnog pregleda pri svakom vašem dolasku, koji će precizno ustanoviti stanje u vašim ustima, pomoći ćemo vam i savetima o načinu ishrane i ponašanju koje pomaže prevenciji problema.

Svesni smo da su vaši životi veoma užurbani i prepuni obaveza i stresa. Sa idejom Sve na jednom mestu, Rajin dental centar je osmišljen da bude drugačiji – moderna praksa koja prati savremene trendove u stomatologiji, ali i šire od toga. Prepoznali smo da je u savremenom svetu najdeficitarnije upravo vreme i rešili smo da ga svojim pacijentima uštedimo što je više moguće. Zato smo pod istim krovom objedinili stomatološku ordinaciju, digitalnu radiografiju i laboratoriju zubne tehnike, koja ima višedecenijsku tradiciju pod nazivom Denta Najs.

Od početnog pregleda, koji je besplatan za sve naše stalne pacijente, preko digitalnog rendgenskog snimanja (popularni Ortopan), nakon čega smo precizno dijagnostifikovali stanje, do potrebnog zahvata ili protetičkog pomagala, sve obavljate na istom mestu. Ovo, osim što štedi vaše vreme, značajno smanjuje i stres kome ste izloženi žureći iz jedne ordinacije u drugu, i po nekoliko puta.

Rezultat slika za стоматология картинки Rezultat slika za стоматология картинки

Redovni pregledi su najbolji način za blagovremeno otkrivanje oralnih oboljenja. Problem dijagnostifikovan u ranoj fazi može se tretirati efikasnije nego zapostavljena zdravstvena situacija, sa većim šansama za potpuno saniranje uz minimalne posledice. Odlaganje posete stomatologu, da li zbog straha od zubara, nemarnosti ili prezaposlenosti, najčešće ima ozbiljne posledice.

Rezultat slika za стоматология картинки Rezultat slika za стоматология картинки

Stomatološka ordinacija Rajin dental centar Vršac

(+381 13 839 629)

(+381 63 261 446)

(+381 13 839 630)

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 12:00 Zatvoreno
  • Adresa Sterijina 20, 26300 Vršac
    Srbija

Postavi komentar