EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VIVA FLORA – Dom za negu starih lica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

VIVA FLORA – Dom za negu starih lica

Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju.
Ceo program doma za negu o starim licima – VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr.), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez.
U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.

 

 

Dom za negu starih lica – VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica.
Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.

Stručno osoblje u domu za negu starih lica – VIVA FLORA je na raspolaganju 24h.

U okviru doma postoji ambulanta u kojoj se vrše svi opšti i specijalistički pregledi neophodni našim korisnicima.
Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi tim lekara i medicinskih sestara, kojima se prati evaluacija stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celog boravka korisnika u domu.

 

Socijalni radnik, lekari opšte prakse, specijalisti, fizioterapeuti, nutricionista, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima je jedini cilj zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših korisnika.

Dom raspolaže sa kapacitetom od 27 ležaja i obuhvata dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, prostran dnevni boravak, velike terase i visoko funkcionalna kupatila prilagođena osobama sa invaliditetom, nepokretnim osobama i osobama sa specijalnim zahtevima u smislu nege.

 

 

Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni sa vrhunskim bolničkim krevetima, klima uređajima, led TV sa kablovskom, telefonom i SOS tasterom za poziv medicinske sestre.

 

 

U okviru smeštaja doma VIVA FLORA nalazi se prostrano dvorište površine 1200m2 sa predivnom fontanom i zelenilom koje pruža mogućnost za druženje, relaksaciju i odmor naših korisnika.

 

 

U našem domu organizujemo kreativne radionice, tematske večeri, muzička dešavanja, proslave praznika, slava i rođendana naših korisnika.
Tu smo da pružimo toplinu, brigu i negu, kako bi se naši korisnici osećali kao da su kod kuće, a sve u luksuznom ambijentu uz prijatno društvo i na pravi način.

Dom za negu starih lica – VIVA FLORA radi na osnovu licence:
broj rešenja 022-02-00439/2016-19 od 04.05.2017. godine, broj licence 0259

Želja nam je da se Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unapredimo. Posetite nas.

  • Adresa Branka Bulata 10, 11000 Beograd

Postavi komentar