EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

ZDRAVO BILJE – Beograd

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

ZDRAVO BILJE – Beograd

Preduzeće Dakar d.o.o. je osnovano 1993. god. Poslednjih pet godina uspešno razvijamo program Zdravo bilje na tržištu jugoistočne Evrope.
Naša misija je da tržištu ponudimo najzdravije ispitane i proverene biljke sa planete, po najnižim cenama na tržištu.

Pored razvoja sopstvene robne marke, bavimo se i uvozom, izvozom, trgovinom, zastupanjem i distribucijom superfood i srodnih proizvoda.

 VEĆ 6 GODINA BRINEMO O VAŠEM ZDRAVLJU!

NAJZDRAVIJE BILJKE NA PLANETI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

 MOĆNA MORINGA OLEIFERA –  je čudotvorno drvo koje ne umire. List moringe izvrstan je izvor svih esencijalnih aminokiselina, vitamina i proteina koji u ljudskoj ishrani čak mogu zameniti meso. Prebogata je gvožđem pa se preporučuje veganima i kod anemije. Snažan je antioksidans i antikancer, poboljšava cirkulaciju i pomaže kod migrene, snižava holesterol, reguliše nivo šećera, obnavlja sve ćelije i hrskavicu, čuva srce i kosti i povećava imunitet. Sjajan borac protiv virusa!

GARCINIA CAMBOGIA MAXI FIT 60 % HCA –  je vrsta citrusa iz Indije, sa razlogom nosi epitet „sveti gral oblikovanja tela“. Blagotvorna je za stomak, smanjuje apetit i reguliše metabolizam, smanjuje nivo holesterola a pritom podiže energiju i obezbeđuje serotonin. Sa spirulinom daje najbolje rezultate.

 PERUANSKA ČAROBNA MAKA –  je vrsta repice iz Perua poznata od davnina a danas omiljena biljka u svetu. Najbolji je prirodan način za uspostavljanje hormonalnog balansa. Pomaže kod menopauze, bolnih i neredovnih ciklusa, podiže vitalnost i energiju, povećava plodnost i libido. Maka prkosi stresnom i brzom životu, daje snagu za aktivan dan i poboljšava memoriju. Organski proizvod.

 SPIRULINA –  je alga poznata u narodu kao „zelena krv“. Bogata je hlorofilom i poboljšava krnu sliku, podiže imunitet i daje energiju, ubrzava rad creva i smanjuje težinu. Odličan je antioksidans i čisti organizam od otrova i teških metala. Biljka za svaki uzrast!

 TAKE FIVE DETOX – je funkcionalan i potpuno prirodan obrok sa inulinom i dnevnom preporučenom dozom moćne moringe i spiruline, ukus višnja i crna čokolada.

 TAKE FIVE ENERGY – je  funkcionalan i potpuno prirodan obrok sa inulinom i dnevnom preporučenom dozom peruanske make i garcinie, ukus malina.

Take five obroci su potpuno prirodni, bez aditiva. drže sitost do 5 sati, lako se vare a uz to i ukusni. Izuzetan izbor za brz i zdrav početak dana!

PRODAVNICA

Postavi komentar