EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Automehaničar, auto servis DAMIR PLUS – Pančevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Automehaničar, auto servis DAMIR PLUS – Pančevo

Započeli smo sa radom davne 2005. godine, u radionici na Bavaništanskom putu, kod železničkog stajališta “Pančevo Strelište”. Od 2008. godine smo na novoj i trenutnoj adresi Bavaništanski put 30ž.

Autoservis DAMIR PLUS u Pančevu, vrši servis svih marki automobila a uža specijalnost su Fiat-ovi modeli.

 

Naše usluge:
– veliki servis automobila
– mali servis automobila
– remont trapova kočnica
– zamena kvačila
– kompletna kompjuterska dijagnostika
– auto dijagnostika
– kompletna analiza bezbednosti
– zamena ulja
– pneumatici
– popravke kočionih sistema
– izduvni sistemi
– upravljačke funkcije i vešanje
– poliranje farova

 

Od samog starta naš posao smo shvatili ozbiljno, trudeći se da maksimalno ispoštujemo svakog klijenta i svaki dogovor. Konkurentne cene, poštovanje rokova, iskustvo, znanje i stručnost, kao i veliki broj usluga za Vašeg limenog mezimca koji je obuhvaćen na jednom mestu je ono što nam je donelo mnoštvo poslova zaključenih na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko je došlo vreme za mali ili veliki servis vozila, naš auto servis Damir Plus je tu za Vas! Veliki i mali servis su od ključne važnosti za sigurnu vožnju, ali i za duži vek trajanja Vašeg vozila. Provera i zamena kočionog sistema, provera sistema kvačila, čišćenje dizni i ventila, kao i zamena sistema zupčenja je nešto što je obavezno kada je reč o malom i velikom servisu. Redovnim servisom Vaše vozilo omogućiće maksimalne performanse ali i udobnu i bezbednu vožnju. Mali i veliki servis radimo detaljno, u najkraćem mogućem roku, i povoljno u odnosu na konkurenciju.

 

Ukoliko Vam se u međuvremenu javi neki problem kod vozila, mi ćemo Vam ga otkloniti u rekordnom roku. Dugo smo u ovom poslu, kombinujući znanje i iskustvo uz koje uspešno rešavamo, odnosno otklanjamo razne tipove kvarova na vozilima.

Pneumatici, kočioni sistem, zamena kvačila, zamena ulja, izduvni sistemi, upravljačke funkcije i vešanje,… Mi radimo sve povoljno, precizno i brzo! Dijagnostiku elektronike i mehanike obavljamo najsavremenijom dijagnostičkom opremom, koja lako pronalazi probleme i kvarove koje mi uspešno rešavamo.

 

Autoservis automehaničar Pančevo DAMIR PLUS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 16 85 216; +381 60 03 35 581;
tel:+381 13 33 55 81
email : [email protected]

 

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 -
  • Adresa Bavaništanski put 30ž,
   Pančevo
   Srbija

  Postavi komentar