EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Masiranje automobila Kragujevac DELLEN TECHNIK

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Masiranje automobila Kragujevac DELLEN TECHNIK

DELLEN TECHNIK je osnovan 2013. godine u sklopu porodične firme koja postoji sa višedecenijskom tradicijom od 30 godina. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima.

 

DELLEN TECHNIK je specijalizovani servis za masiranje automobila što je poseban način popravke udubljenja na automobilima bez oštećenja boje i laka.

Ovakvim načinom tretiranja vozila rešavaju se problemi ulubljenja i sitnih oštećenja na vozilima koja se otklanjaju bez ikakvih tragova, tehnikom koju obavljaju kvalitetni tehničari.

 

Šta se može “popraviti”?
• od veoma malih do velikih ulubljenja
• generalno, svaki model vozila i svaka pozicija
• u slučajevima kada boja (lak) nije oštećen
• čak i kada je oštećen stubić (tehnikom lepljenja).

Nepravilnosti otklanjamo bez dodatnih radova, brušenja, farbanja ili poliranja. u mogućnosti smo da izadjemo u susret specijalnim zahtevima klijenata i zbog toga imamo veliki kredibilitet na tržištu.

 

Masiranje automobila je izraz koji se odomaćio u našim krajevima i kao takav postao poznat širokom krugu korisnika. Poznat je i kao Paintless Dent Repair (PDR) ili Dellen Techik.

Dugogodišnje iskustvo sticano u zemlji ali i inostranstvu, upotreba profesionalnog alata i opreme (fluoroscentna rasveta) glavni su aduti kojima Dellen Technik zauzima svoju poziciju na tržištu kao jedan od lidera.

Masiranje automobila Kragujevac DELLEN TECHNIK

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 345 34 44;+381 64 199 63 77
email : [email protected]

  • Adresa Mostarska 87
    34000 Kragujevac
    Srbija

Postavi komentar