EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Servis automatskih menjača Autospeed Beograd

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Servis automatskih menjača Autospeed Beograd

Servis automatskih menjača Autospeed je servis specijalizovan za:

– servis
– popravku
– remont
– i prodaju delova za automatske menjače svih vrsta i proizvodjača.

Osnova delatnost našeg servisa je dijagnostika, servis, popravka i remont automatskih menjača starije i novije generacije. U Autospeed Kovačević servisu možete dobiti besplatnu i kompletnu dijagnostiku kvara i nepravilnosti rada automatskog menjača vašeg vozila.

Karakteristike našeg servisa su:

  • – stručno osoblje sa dugododišnjim iskustvom

  • – savremeni dijagnostički uređaji

  • – originalni rezervni delovi.

  • – Dajemo garanciju

Naš servis raspolaže specijalnim softverom najnovije generacije za utvrdjivanje kvara na automatskim menjačima bez obzira na vrstu automobila i automatskog menjača.

Osim dijagnostikovanja i otklanjanja kvarova na automatskim menjačima bavimo se i prodajom i nabavkom delova za automatske menjače.

Za razliku od klasičnih menjača sa brzinama, automatski menjači zahtevaju nešto drugačiji pristup i način servisiranja. Servis je do sada imao prilike da rešava probleme sa automatskim menjačima na svim vrstama i modelima automobila, kombi vozila i džipova, od onih prvobitnih do najsavremenijih sa kojima se danas možemo susresti.

Višegodišnje iskustvo uz visoko kvalitetno pružanje usluga učinilo je da servis već sad ima podugačak spisak stalnih mušterija koji ga sa poverenjem posećuju. Poznavajući detaljno tematiku dijagnostike i servisiranja automatskih menjača, a nudeći i pri tom svojim mušterijama povoljne cene prilikom popravke, remonta ili ugradnje rezervnih delova servis automatskih menjača predstavlja Vašeg pouzdanog partnera na putevima.

Prilikom svog rada stručni tim servisa automatskih menjača oslanja se na savremene alate i dijagnostičke uređaje, koji znatno skraćuju proces popravke automatskih menjača. Profesionalan odnos prema radu i poštovanje vremena i zahteva svojih klijenata uzdiže polako ali sigurno u oblasti njegovog poslovanja.

Servis koji će opravdati Vaše poverenje. Posetite nas i uverite se sami!

Posetite našu facebook stranicu:https://www.facebook.com/autospeed.kovacev

Servis automatskih menjača Autospeed Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel:+381 63 535 393; +381 60 311 44 66

  • Adresa Radoja Prvulovića 37, Železnik
    Beograd, Srbija

Postavi komentar