EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Predskolska ustanova i produzeni boravak Mali talenti Subotica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Predskolska ustanova i produzeni boravak Mali talenti Subotica

Vrtić je namenjen boravku dece uzrasta od 1 do 5 godina. Za rad u vrtiću zaduženo je stručno osoblje: vaspitači, medicinske sestre, psiholog, lekar i stručni saradnici (logoped, stomatolog, pedagog i dr.).

U radu se koristiti specijalni program NTC Sistem učenja (razvijen u okviru Mense, podržan od strane Saveza učitelja Srbije) koji podstiče intelektualni razvoj i funkcionalno mišljenje. Licencirani smo za sprovođenje NTC programa i imamo kontinuirano praćenje od strane NTC tima na čelu sa kreatorima programa dr Rankom Rajovićem i piscem Urošem Petrovićem.

Primenjujemo i načela Montesori pedagogije koja posebno doprinosi razvoju individualnosti i samostalnosti deteta. Pružamo deci strpljivu i stručnu podršku u osamostaljivanju (usvajanju higijenskih navika, prohodavanju, samostalnom jelu, oblačenju , usvajanju radnih navika i pravila lepog ponašanja). Imamo mirno i bezbedno dvorište u kom deca svakodnevno provode vreme u igri na svežem vazduhu.

Deca imaju prilike da pohađaju aktivnosti: učenja engleskog i mađarskog jezika, muzičkog , dramskog, 7zičkog i likovnog stvaralaštva, razvoja govora i upoznavanja okoline. Podstičemo istraživački duh kod dece i negujemo njihovu unutrašnju radoznalost i kreativnost.

Poseban kvalitet pružamo kroz individualno praćenje svakog deteta od strane psihologa, a u cilju razvijanja njegovih sposobnosti, uklanjanja eventualnih razvojnih poteškoća i podsticanja postignuća. Trudimo se da kreiramo atmosferu u kojoj će svako dete imati priliku i želeti da iskaže svoje potencijale i darovitosti.

Predskolska ustanova i produzeni boravak Mali talenti Subotica

(+381 65/25-25-371)

  • Adresa Braće Radića 3, Subotica
    Srbija

Postavi komentar