EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Zalagaonica AMPHORA GOLD Jagodina

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Zalagaonica AMPHORA GOLD Jagodina

Zalagaonice AMPHORA GOLD su već deset godina sinonim za pouzdanost, pravnu sigurnost i diskretnost kada je tržište pružanja finansijskih usluga u pitanju. Na zadovoljstvo dosadašnjih i budućih klijenata AMPHORA GOLD osim u Jagodini, posluje i u filijalama u Beogradu, Boru i Čačku.

 

Maksimalna angažovanost na ispunjenju zahteva klijenata pri pružanju finansijskih usluga fizičkim i pravnim licima jeste cilj naše kompanije. Informacije o identitetu klijenta, iznosu pozajmice, zalogu ili bilo kojoj drugoj pojedinosti poslovanja držimo u strogoj tajnosti. Svakom klijentu garantujemo privatnost u svakom segmentu poslovanja.

I bezbednost nam je veoma važna. Sve zaloge klijenata porcenjuju vrhunski stručnjaci. Zalog se čuva u sefovima poslovnih banaka i magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h dnevno. Svi ugovori koje sklapamo sa klijentima su pravno važeći i osigurani.

 

7 ZLATNIH PRAVILA

 • Poštovanje – Naše klijente tretiramo sa poštovanjem i uvažavanjem, spremni da saslušamo svaku sugestiju klijenata.

 • Transparentnost – Naš način i uslovi poslovanja su transparentni i svima dostupni, nema „sitnih slova u ugovoru“.

 • Diskrecija – Niko osim nas i klijenta nema informacije o identitetu klijenta, iznosu pozajmice, zalogu, ili bilo kojoj drugoj pojedinosti poslovanja.

 • Sigurnost – Svi ugovori koje sklapamo sa klijentima su pravno važeći i osigurani.

 • Ažurnost – Novčane pozajmice se isplacuju odmah, bez komplikovane procedure.

 • Pouzdanost – Svi zalozi se čuvaju u sefovima poslovnih banaka, ili magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h svakog dana.

 • Profesionalizam – Vrednost zaloga procenjuju naši stručnjaci i profesionalni saradnici.

U skladu sa našim sloganom, u zalagaonicama AMPHORA GOLD novčanu pozajmicu možete dobiti brzo, pouzdano, sigurno i diskretno.

 

Vaš zalog (zlato, nakit, tehničke uređaje, vozila…) procenjuju naši stručnjaci i profesionalni saradnici. Nakon procene i utvrdivanja vrednosti zaloga, novčanu pozajmicu dobijate uz apsolutnu diskreciju i potpunu pravnu sigurnost.

Ugovor o pozajmici sklapamo na mesečnom nivou, ali sa mogućnošću raskida ugovora i povraćaja zaloga i pre isteka roka. Ukoliko klijent nije u mogućnosti da nakon isteka ugovorenog roka izmiri cenu zaloga i provizije, nudimo mogućnost produženja ugovora na još mesec dana. U tom periodu klijent plaća samo proviziju, bez glavnice i pri tom ne gubi vlasništvo nad zalogom.

Po izmirenju ugovorenih obaveza, klijent svoju založenu dragocenost može preuzeti svakog dana osim nedelje. Klijent je u obavezi da preuzimanje najavi 24 časa ranije.

 

Sigurnost Vašeg zaloga je zagarantovana. Zalog se čuva u sefovima poslovnih banaka, ali i magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h dnevno.

Kod nas možete odmah dobiti novčane pozajmice na osnovu zaloga vaših dragocenosti, uz punu diskreciju i pravnu sigurnost. AMPHORA GOLD zalagaonica godinama profesionalnim i korektnim radom opravdava poverenje svih svojih klijenata.

Zalagaonica AMPHORA GOLD Jagodina

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 35 245 700; +381 64 41 200 71
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00 09:00 - 14:00 -
  • Adresa Kneza Lazara L1/lokal 11
   35000 Jagodina
   Srbija

  Postavi komentar