EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Postavljanje elektroinstalacija Kosanić DOO Vršac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Postavljanje elektroinstalacija Kosanić DOO Vršac

Firma Kosanić D.O.O. postoji od 2012 god. Početci poslovanja datiraju iz 2007. god. kao samostalna zanatske elektro radnja. Višegodišnje iskustvo kao i različite potrebe tržišta zahtevali su široku lepezu usluga. Od klasičnih elektroinstalacija jake i slabe struje pa do razvoja automatike i procesnog inženjeringa u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Firma se bavi i izradom elektro razvodnih ormana od klasičnih energetskih, pa do ormana za upravljanje sistemima proizvodnje i klimatizacije HVAC.
Osim radova u zemlji, firma je uspešno izvodila radove i izvozila ormane kao gotove proizvode po zahtevu kupaca u Republiku Rumuniju i Rusku Federaciju.

Neki od projekata u kojima smo učestvovali:
Za SBB izvođači radova na primarnoj i sekundarnoj mreži u Vršcu, Alkaloid Beograd, Alvogen Barice, Delta Pharm Novi Bečej, Altech Senta, Dijamant Zrenjanin – pogon za izradu i punjenje majoneza, senfa i kečapa, Aura Niš, Roster Vršac, Zona Optimizma Vršac, West Kovin, Opšta bolnica Sveti Luka Smederevo, VDP Južni Banat, Ball Packaging Zemun, Novares Zrenjanin, izvođači na optičkoj mreži MTS Srbija – povezivanje korisnika na optičku mrežu u Vršcu, Beogradu, Fabrika piva u Mesiću i mnogi drugi manji projekti.

Projekti u inostranstvu: Fabrika suplemenata Fiterman Iasi Republika Rumunija – kompletna instalacija jake i slabe struje, energetski ormani, kompletna instalacija sistema klimatizacije, sa ormanima automatike. Fabrika farmaceutskih proizvoda FARMASINTEZ IRKUTSK Ruska Federacija – kompletna instalacija, postavljanje svih elemenata sistema klimatizacije, izrada ormana automatike, postavljanje, povezivanje i puštanje sistema u rad. Izrada ormana automatike za sisteme klimatizacije – fabrika SPIMACO Saudiska Arabia.

Elektro instalacija jake struje 

Naše delovanje u elektro instalacijama jake struje se svodi, od izgradnje trafo stanica, napajanja objekata, kontrole potrošnje el. energije, pa sve do montiranja opreme instalacionog pribora, rasvete i ostalih elektro elemenata.

Instalacije slabe struje 

Instalacije slabe struje su jedne od veoma bitnih, a u današnje vreme nezaobilaznih vrsta instalacija. Iste radimo i definišemo kroz instalacije telefonsko računarske mreže, instalaciju sistema zaštite, vatro dojave, video nadzora, CO dojave, alarma, kontrole pristupa, automatizaciju parkirališta kao i informativne sisteme poput sistema tačnog vremena, prisutnosti nivoa zagadjenja u vazduhu itd. Takođe imamo dosta iskustva u radu na optičkoj mreži I infrastrukturi. Možemo se pohvaliti kao aktivni učesnici u radu i priključenju korisnika na MTS mreži u Vršcu i Beogradu.

Postavljanje elektroinstalacija Kosanić DOO Vršac

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 13 830 665; +381 64 18 18 456
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
    08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 Zatvoreno

    Postavi komentar