EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

ALU i PVC stolarija Petrovac EVROMETAL

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

ALU i PVC stolarija Petrovac EVROMETAL

Na tržištu postojimo skoro pet decenija. U poslednjih deset godina delatnost naše firme usmerena je ka proizvodnji aluminijumske, PVC stolarije i termopan stakla, kao i uvozu i distribuciji repro-materijala i mašina za izradu drugim proizvođačima stolarije. Izrađujemo prozore, vrata na mehaničko i daljinsko otvaranje, roletne i komarnike, ograde…

Sve proizvode sopstvenim transportom prevozimo i vršimo montažu na terenu. Bavimo se prodajom aluminijumskih i PVC profila i okova. Direktni smo uvoznici i prodavci profila firmi ALUMIL i WEISS. Po želji kupaca uvozimo i radimo stolariju od svih evropskih proizvođača profila.

Sve to možete poručiti kod nas sa ugradnjom, ili kao gotov proizvod preuzeti na prodajnim mestima, ili kao materijal ako ste proizvođač. Svi naši proizvodi atestirani su na institutu za mere Srbije (IMS), gde su dobili sertifikat za zadovoljenje YU standarda.

U našoj ponudi možete pronaći:

Prednosti ove u odnosu na druge firme sličnog proizvodnog programa ogledaju se najpre u tome što EVROMETAL kao mešovita srpsko-grčka firma direktno od proizvođača uvozi aluminijumske profile – od poznatih firmi ALUMIL i ELVIAL iz severne Grčke, kao i PVC profile iz Nemačke. Naša prednost je i naša efikasna organizacija proizvodnje i ukupnog poslovanja, sa dobro obučenom radnom snagom. EVROMETAL zapošljava 22 radnika od kojih nijedan nije nekvalifikovan, nego su svi uz kvalifikacije koje su već posedovali prošli i posebnu obuku za poslove koje obavljaju u EVROMETALU.

Prethodnih godina EVROMETAL je dobio i sertifikat o ispunjenju standarda ISO 9001, čime je stekao i formalnu kvalifikaciju za plasman svojih proizvoda na tržište EU, susednih zemalja, kao i Rusije, što je u narednom periodu jedan od bitnih pravaca poslovne politike firme.

Opredelili smo se za model postepenog razvoja, takozvani model korak po korak. Trudimo se, za sada uspevamo u tome, da svake godine ostvarimo određeni pomak i po pitanju kvantiteta i kvaliteta naših proizvoda i usluga. Uvek možemo više i bolje.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija najkvalitetnije usluge i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

ALU i PVC stolarija Petrovac EVROMETAL

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 12 327 681; +381 63 111 92 60
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 07:30 - 15:30 -
  • Adresa Industrijska zona bb,
   12300 Petrovac
   Srbija

  Postavi komentar