EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Aluminijumski gelenderi i ograde Stankovic Smederevo

Izrada i ugradnja aluminijumskih gelendera

0 / 5
Uporedi Štampaj

Aluminijumski gelenderi i ograde Stankovic Smederevo

Izrada i ugradnja aluminijumskih gelendera od eloksiranog aluminijuma koji ne zahteva nikakvo održavanje. Naši materijali imaju sertifikat ISO9001-standard o kvalitetu materijala, kvalitetni su i debelih zidova sto nakon ugradnje utiče na stabilnost gelendera, tako da aluminijumske gelendere koje ugradjuje nasa firma odlikuje izuzetna čvrstina.

PREDNOSTI ALUMINIJUMSKIH GELENDERA I OGRADA:

  •  DUGOTRAJNOST I ELEGANCIJA

  •  NE DOLAZI DO KOROZIJE…

  •  NE ZAHTEVA DODATNO ODRZAVANJE…

  •  VISOKA OTPORNOST NE SVE KLIMATSKE USLOVE!

Najpovoljnija i najbrža ugradnja gelendera i ograda od eloksiranog aluminijuma sa najkvalitetnijim materijalima uz naše veliko iskustvo su, nadamo se garancija obostranog zadovoljstva.

Aluminijumske ograde i gelenderi  od eloksiranog aluminijuma ne zahtevaju nikakvo održavanje. Nema rdje, farbanja niti poliranja kao kod drugih materijala a uz to cena ugradnje je veoma povoljna.

Nema skrivenih troskova, kao sto u spojevi, krivine, prstenovi  itd.
Kod nas dobjate sve od elemenata koji pripadaju odredjenom modelu i to sa najkvalitetnijim materijalom i timom koji iza sebe ima dugogodisnje iskustvo i naravno garancijom na izvedene radove i materijale jer smo registrovana firma sa sertifikatima za ugradnju. Kao takvi moramo kostiti samo najbolje materijale a na ugradnju dolazi licno vlasnik firme a ne priuceni i losi monteri.

Naši materijali su, za razliku od mnogih na tržistu, kvalitetni, debelih zidova i imaju sve sertifikate za ugradnju. Sa nama izbegavate i nemate mogućnost amaterske ugradnje loših-nekvalitetnih materijala, tankih zidova, ograda i gelendera koji se klate i nestabilne su.

Aluminijumski gelenderi i ograde Stankovic Smederevo

(+381 65 80 57 845)

Postavi komentar