EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Drvene kuće Drvo Pro – Forest House Mladenovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Drvene kuće Drvo Pro – Forest House Mladenovac

Drvene kuće Drvo Pro – Forest House projektuje i proizvodi montažne objekte od drveta svih namena. Dobro i funkcionalno rešenje, moderan dizajn i gradnja po savremenim standardima odlike su objekata koje nudimo. Različiti stilovi i veliki izbor modela osmišljeni su da zadovolje funkcionalne i estetske potrebe klijenata.

 

Elementi kuće konstruišu se u zatvorenom prostoru, u kontrolisanim klimatskim uslovima, a zatim dovoze na gradilište, gde se u roku od nekoliko dana sklapaju. Montažna gradnja je brza, precizna, nezavisna od vremenskih uslova, otporna na požare i zemljotrese, a iznad svega energetski efikasna i ekološka. Zbog svih tih prednosti, ovaj tip gradnje dominantan je u većini razvijenih zemalja i predstavlja trajno rešenje za dug i zdrav život.

PONUDA NAŠIH PROIZVODA 

Pored tipskih kuća, možemo uraditi i svaku drugu kombinaciju po vašoj želji. Naša osnovna ponuda obuhvata kompletnu izradu elemenata sa osnovnim i pomoćnim materijalom, prevozom i montažom. Sa ponosom ističemo da smo jedni od retkih koji zaista projektuju i izgrađuju po Vašim željama. Pored toga bavimo se i proizvodnjom drvenih elemenata. Možemo izraditi sve vrste drvenih elemenata po Vašoj želji i meri.

Drvene kuće Drvo Pro – Forest House Mladenovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 445 814
tel: +381 63 445 981
email : [email protected]

PIB: 108577756 / M.BR: 63549223

  • Adresa Kralja Aleksandra Obrenovića 72/30, Mladenovac, Serbia

Postavi komentar