EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

BIBLIOTEKA KOD MILUTINA – Kragujevac

REZERVIŠITE VAŠE MESTO U BIBLIOTECI

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

BIBLIOTEKA KOD MILUTINA – Kragujevac

Restoran “Kod Milutina” postoji više od 25 godina. Tokom svoje istorije, restoran je više puta menjao svoju lokaciju, da bi se 2005 godine skrasio na mestu na kom je danas i gde planira da ostane. Te, 2005, na ideju naših gostiju, naš restoran dobija naziv “Biblioteka kod Milutina” što se vrlo brzo probija i postaje brend u ovom gradu, a i šire.

 

Postoji puno anegdota vezanih za biblioteku i njene goste. Tokom svog postojanja kroz biblioteku su prodefilovale mnoge javne ličnosti, kako lokalne, tako i one opšte poznate poput Petra Božovića, Ivana Ivanovića, Saše Đorđevića, Vojina Ćetkovića, Dragana Jovanovića, Aljoše Vučkovića, Branka Stankovića i mnogih drugih. Da je hrana kao i atmosfera uvek vrhunska, pokazuju mnogobrojne mušterije koje nam već dugi niz godina ukazuju poverenje.

 

 

Specijalitet kuće predstavlja jagnjetina i prasetina sa ražnja kao i veliki asortiman jela sa roštilja. Uz to naši kuvari za Vas svakoga dana spremaju jagnjeću sarmicu, kuvana jela, gulaš, kačamak, proju, čorbice i mnoge druge specijalitete nacionalne kuhinje.

 

 

 

 

Uz sve to, nudimo vam veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i odličnu kartu vina. Objekat je pogodan i za organizaciju svih vrsta proslava, kapaciteta do 200 gostiju.

 

Bibilioteka kod Milutina za Vas organizuje:

  • fotografa

  • muziku (više vrsta)

  • trubače

  • limuzinu

  • kočije

  • dekoraciju sale

  • obezbedjenje

Restoran “Bibilioteka kod Milutina” prima sve vrste kartica, a za naše goste je obezbeđen parking i lepo sređena bašta. Dočekaće Vas i ljubazno osoblje našeg restorana.
Dobrodošli

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00
  • Adresa Beogradska bb, Kragujevac
    Srbija

Postavi komentar