EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Građevinska bravarija Mini Inženjering Indjija

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Građevinska bravarija Mini Inženjering Indjija

Preduzeće MINI-INZENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. U tom periodu preduzeće nije menjalo naziv, adresu niti organizacioni oblik, ali je menjalo delatnost u skladu sa tržišnim prilikama.

Firma se u početku bavila projektovanjem i izvođenjem gasnih instalacija i prodajom gasne opreme.
U okviru firme je do 2004. godine radio i centar za obuku vozača (auto škola) . Od 2004. godine firma se useljava u sopstveni poslovni prostor i daje akcenat na proizvodnju iz metalske struke, uglavnom mali bravarski radovi i metalni nameštaj.

DELATNOST

  • sečenje i savijanje limova

  • sečenje i savijanje cevi

  • obrada zavarivanjem

  • zaštita plastifikacijom 

  • zaštita farbanjem

Kompletna delatnost poreduzeća je metaloprerađivačka-bravarska, ali je sam asortiman proizvoda veoma širok i raznovrstan.

Prvu grupu proizvoda u asortimanu preduzeća čini metalni nameštaj.

Preduzeće se bavi i proizvodnjom industrijske opreme i delova za opremu , isključivo po narudžbini kupca i po njegovoj specifikaciji, kao sto su pomoćna oprema i metali inventar,prenosni sistemi, kontejneri i sl.

Preduzeće je čvrsto opredeljeno da kontinuirano vrši investiranje u opremu i savremene CNC tehnologije.

Preduzeće svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na kvalitetu usluga ispunjavanjem zahteva standarda  ISO 9001.

Dugoročno uspešno poslovanje, kao egzistencijalnu osnovu svih zaposlenih, možemo ostvariti, samo ako kvalitet naših proizvoda i usluga podignemo na nivo koji će zadovoljiti zahteve tržišta i relevantnih propisa.
Osnovna težnja preduzeća je da naši priozvodi i usluga na najvišem nivou zadovolje zahteve i očekivanja korisnika i kupaca, uz istovremeno poštovanje svih relevantnih zakonskih zahteva.

Važan segment u asortimanu preduzeća predstavlja izgradnja metalnih hala i konstrukcija za hale. Preduzeće često radi ovakve poslove i pri tome teži da ugovori samo izgradnju metalne konstrukcije, što predstavlja osnovnu delatnost firme,ali postoji mogućnost i angažovanja i podizvođača za npr. kompletnu izgradnju hale i izradu nemetalskih radova. Sve se radi po zahtevu i dokumentaciji klijenta. Postoji mogućnost izrade i dokumentacije, pošto preduzeće u tu svrhu ima zaposlene inženjere, međutim nema licencu za projektovanje, tako da nacrte koje izrade inženjeri u preduzeću ipak dodatno kontroliše i potpisuje ovlašćena projektantska firma.

Od metala se rade i drugi građevinski i dekorativni elementi kao što su: nadstrešnice, ograde,elementi enterijera i eksterijera, metalna vrata za industrijske objekte. Sistem rada u ovom slučaju je snimak stanja, zatim izrada dokumentacije i izradu po dokumentaciji nakon što istu pregleda i odobri kupac.

Preduzeće raspolaže većim brojem mašina i pratećom opremom za obavljanje opisane delatnosti. Oprema je uglavnom nabavljenja u poslednje  3-4 godine, od kada se preduzeće orijentisalo na bravarske radove.

 

Građevinska bravarija Mini Inženjering Indjija

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 Zatvoreno
  • Adresa Kralja Petra I 135, 22320 Inđija
    Srbija

Postavi komentar