EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Krovni i zidni Paneli Frigo Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Krovni i zidni Paneli Frigo Beograd

Krovni Zidni Paneli Frigo je firma koja se bavi uvozom, trgovinom na veliko i malo termoizolacionih sendvič panela. Kod nas možete kupiti prvi razred koji se uvozi iz Italije i odgovara na sve zahtjeve kupca.

Izdvojeni Proizvodi

Isocopre se sastoji od nosača od prefarbanog čelika ili aluminijuma sa izolacijom od ekspandiranog poliuretana visoke gustine, i nema sastojke štetne za okolinu.

Eurocinque izolacioni krovni paneli namenjeni su stambenim i industrijskim objektima. Napravljen je od dva metalna lima koja su međusobno povezana izolacionim slojem poliuretana. Estetski je veoma izražajan i ima dobru statičku otpornost na opterećenje. Treba naglasiti da ga višenamenska upotreba i privlačan izgled čine najprodavanijim i najtraženijim panelom na tržištu.

Eurocopre izolacioni paneli predstavljaju proizvode u kojima su spojeni kvalitet i ekonomičnost. Za potrebe industrijskog građevinarstva osmišljen je EUROCOPRE, izolacioni panel sa četiri rebra koji se može koristiti kao krovni pokrivač za industrijske i stambene objekte, te za zidove industrijskih objekata. EUROCOPRE je dostupan u istom rasponu debljina i nosača, što samo potvrđuje njegovu široku upotrebu u oblaganju objekata raznih namena.

Posedujemo sve sertifikate Evropske unije, kao i potvrdu ims-a na protiv-požarnost.Posebno ističemo da posedujemo lager od 5.000 do 6.000 m2 panela druge klase po vrlo pristupačnim cijenama.

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 6604425
email : [email protected]

Krovni i zidni Paneli Frigo Beograd

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 - -
  • Adresa Oslobodilaca Rakovice 4, Belgrade, Serbia

Postavi komentar