EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Montažne kuće i brvnare Ivanjica SRBO PROMET

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Montažne kuće i brvnare Ivanjica SRBO PROMET

Firma SZR Srbo promet se bavi proizvodnjom montažnih objekata svih namena. Pored brvnara koje su naša specijalnost tu su i montažne kuće za stanovanje, vikendice, hale, magacini, garaže i ostali objekti. Takođe se bavimo i sušenjem građe. Samim tim obezbeđujemo jedan proizvodni ciklus od drveta do gotovog proizvoda (brvnare ili kuće) što nas stavlja na mesto retkih na tržtu koji to obezbeđuju.

Pored kataloških tipskih kuća, uz Vašu sugestiju i obostrani dogovor možemo uraditi i svaku drugu kombinaciju. Naša osnovna ponuda obuhvata kompletnu izradu elemenata sa osnovnim i pomoćnim materijalom, prevozom i montažom.

Takođe smo jedni od retkih koji rade i temelje, ali uz dogovor to možemo prepustiti i Vama. Montiranje kuće traje od 3 do 7 dana, a isporuka oko 20 dana za sivu zonu pa do 60 dana za opciju „ključ u ruke“.

Montažne kuće, kao savremeni tip izgradnje objekata, poseduje mnogobrojne prednosti koje shvataju sve više zainteresovanih osoba, koji žele da izgrade kvalitetnu kuću, brzo i povoljno.

Za sve ljude koji žele da kuću izgrade mnogo brže od uobičajenog vremena, a ne žele da daju ogromne sume novca na izgradnju i odlaganja u radu zbog vremenskih neprilika i pri tom žele i dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, odličnu otpornost na požare i zemljotrese – sigurno će se odlučiti za montažne kuće!

Naša usluga podrazumeva kompletno izvođenje svih neophodnih radova, instalacija (vodovodnih, elektro), svih zanatskih radova, postavljanje parketa ili laminata, unutrašnju i spoljašnju stolariju,… U dogovoru sa Vama izgrađujemo kuće po principu ključ u ruke ili u sivoj zoni, a postoji mogućnost plaćanja preko računa.

Ukoliko Vas zanima jedinstvena kombinacija dobre cene i kvaliteta obratite nam se sa poverenjem.

GARANTUJEMO VAM KVALITET!

Montažne kuće i brvnare Ivanjica SRBO PROMET

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 670 707; +381 66 010 372
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Lisa bb,
      32250 Ivanjica,
      Srbija

    Postavi komentar