EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PVC i ALU stolarija LASER DŽET Novi Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PVC i ALU stolarija LASER DŽET Novi Beograd

LASER DŽET je porodična firma, osnovana 2004 god. u Beogradu. Samo dugogodišnje postojanje govori da idemo pravim putem, da gradimo ime kvalitetom usluge i kvalitetom materijala koji vama nudimo.

 

 

Maksimalno pažljivo radimo na usluzi vernih potrošača, u želji da svaki detalj bude na najvišem mogućem nivou. Prateći inostrane trendove i uvodeći novitete u naš posao, pokušavamo da se razlikujemo od konkurencije i ostavimo pozitivan utisak na naše klijente nakon svakog završenog posla.

Profile za stolariju koristimo od renomiranih proizvodjača ALUMIL i SALAMANDER, koje su prepoznatljive po kvalitetu u Evropi i svetu. Vršimo izradu po najvećim svetskim standardima.

 

 

Da se trudimo do detalja govori i činjenica da na naše pozicije stavljamo najkvalitenije aluminijumske sigurnosne ručice nemačke firme HOPPE Secustik®.

Korisnicima nudimo razne vrste roletni i komarnika, od PVC-a i aluminijuma. U ponudi imamo rolo, fiksne i komarnike za vrata, kao i unutrašnje i spoljašnje roletne u više nijansi.

 

 

Vrhunski tim će se postarati da porudžbine brzo i bezbedno stignu do Vas. Takodje vršimo i uslugu ugradnje naših proizvoda.

#pvc#otklopno#klizni#sistem#salamander#sip#natur#priroda#lux#super#lepo#

Опубликовано Pvc i Alu Stolarija LASER DZET Вторник, 11 августа 2020 г.

PVC i ALU stolarija LASER DŽET Novi Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 260 92 51; +381 65 203 18 17
email : [email protected]

  • Adresa Tošin Bunar br. 91
    Novi Beograd
    Srbija

Postavi komentar