EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Seosko Domaćinstvo Tomić – Kriva Reka

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Seosko Domaćinstvo Tomić – Kriva Reka

Seosko domaćinstvo Tomić nalazi se na istočnim obroncima planine Kopaonik, tačnije u selu Kriva Reka, na svega 18 km od turističkog centra ove srpske planinske lepotice. Ukoliko želite da provedete odmor u mirnom ambijentu, uz zdravu domaću kuhinju, čist vazduh i očuvanu prirodu, ovo je pravo mesto za vas.

Ukoliko poželite da pobegnete od gradske vreve, odmorite se i upoznate nove predele u prijatnoj domaćoj atmosferi ovo je idealno mesto za vas. U okviru seoskog domaćinstva Tomić postoji lepo uređeno dvorište koje je tokom letnjih meseci šareno od raznovrsnog cveća i predstvalja savršeno mesto za uživanje, pa čak i sunčanje. Tu je i obezbeđen parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima.

Domaćinstvo Tomić nudi sve potrebne uslove za bezbrižan i ugodan odmor, a i više od toga. Pored standardne ponude smeštaja u dvema lepim seoskim kućama, tu su i mogućnost jahanja konja, lov, džoging, planinski biciklizam, odmor uz rad, razni izleti, šetnje, a zimi naravno skijanje i sankanje, i sve to uz osmeh ljubaznih domaćina Radice i Saše Tomić.

Kuća za 4 osobe

Ova kućica ima sve neophodne sadržaje za lep odmor kako tokom letnjih, tako i za vreme zimskih meseci. Spavaća soba poseduje četiri ležaja, pa je ovo idealno mesto za boravak porodica ili grupe prijatelja koja želi da zajedno provede odmor. U kućici se nalazi i zasebno kupatilo.

Široka i bogata ponuda ishrane čeka vas ovde. Dakle, pored samo noćenja, ovde možete rezervisati i jedan, dva ili sva tri obroka koji po domaćim receptima prave vaši domaćini. Ovde vas čeka tkz. planinski mrs – mleko razliveno u žutim karlicama, čuveni kopaonički sir, vreo kajmak, zatim suvo meso, pogača i proja, pečeni krivorečki krompir, pileće meso, jagnjeće pečenje, domaće pite i kolači, slatko, džem, domaći sokovi, vino i rakija, kao i još mnogo toga u neograničenim količinama.

Kuća za 8 osoba

Ova velika i komforna kuća može maksimalno da ugosti 8 osoba, pa je namenjena za smeštaj veće grupe prijatelja ili npr. dve porodice. Na galeriji postoje 4 ležalja, a u donjem delu su dve zasebne spavaće sobe sa krevetima. Tu je i kupatilo, kao i kuhinja gde možete spremati obroke po volji.

Ukoliko se odlučite da jedete specijalitete sa našeg menija, biće nam drago da vas obavestimo šta vas sve to čeka. Tu su tkz. planinski mrs – mleko razliveno u žutim karlicama, čuveni kopaonički sir, vreo kajmak, zatim suvo meso, pogača i proja, pečeni krivorečki krompir, pileće meso, jagnjeće pečenje, domaće pite i kolači, slatko, džem, domaći sokovi, vino i rakija kao i još mnogo toga u neograničenim količinama.

Kuća ima i lepu drvenu terasu na koju se izlazi sa galerije i odakle se pruža divan pogled na okolne zelene, šarene ili bele – snegom prekrivene pejzaže, u zavisnosti u kom delu godine nas posetite.

  • Osoba Saša i Radica Tomić
  • Adresa Kriva Reka bb Brus RS, 37220

Postavi komentar