EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PVC ograde Osečina SZPR JANKOVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PVC ograde Osečina SZPR JANKOVIĆ

Porodična firma SZPR JANKOVIĆ sa preko 20 godina dugom tradicijom u proizvodnji plastičnih proizvoda. Kvalitet i tradicija su nam uvek na prvom mestu. Proverite zašto smo najbolji.

PVC ograde su dugotrajne i otporne na UV zračenje. Naše pvc plastične ograde su ispitivane i ocenjene su kao odlične. Preporučujemo ih svima koji žele trajno rešenje ograđivanja svojih poseda.

Plastične ograde nije potrebno farbati niti bilo kakvo drugo održavanje održavanje naših pvc ograda. Plastične ograde se estetski odlično uklapaju ako imate postavljenju pvc stolariju. Pogledajte u foto galeriji kako izgledaju dvorišta koja su ograđena sa našim pvc ogradama.

U ponudi imamo:

Naša pvc ograda ima zaštićen industrijski dizajn za koji posedujemo sertifikat. Plastične ograde ostalih proizvođača su samo naša loša kopija.

Planirate da zagradite svoje dvorište, hoćete nešto brzo, jeftino, lepo i bez dodatnih troškova za održavanje. Vaš izbor su plastične PVC ograde, jer PVC ograda nikada neće istruliti, rđati poput metalne ili drvene ograde. Pvc ograde su otporne na UV zračenje i nikada ih nije potrebno farbati, lako se montiraju…

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

PVC ograde Osečina SZPR JANKOVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 827 05 22; +381 61 631 46 52
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Podgorska 32
      14253 Osečina
      Srbija

    Postavi komentar