EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Rekonstrukcija ulica od kocke Srbija

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Rekonstrukcija ulica od kocke Srbija

Rekonstrukcija kockastih ulica u Srbiji. Stručno i kvalifikovano osoblje za postavljanje i rekonstrukciju kockastih ulica kao i za ugradnju ivičnjaka i šljunka.

Nudimo usluge:
– rekonstrukcija kaldrme ulica
– rekonstrukcija kockastih ulica
– postavljanje turskih kaldrma
– postavljanje kaldrme
– polaganje granitne kocke
– obrada staza
– ugradnja kocke
– postavljanje šljunka
– postavljanje ivičnjaka
– postavljanje ivičnjaka
– organizacija pristupa preduzeću
– ukrasite spoljašnjost
– raspored staza

Danas je teško pronaći majstore za obnovu kockastih ulica i njihovu ugradnju, jer asfalt dominira, a mnogi majstori koji su imali ovaj zanat u prstima više nisu dostupni. Mi smo jedan od retkih koje možete da pozovete na ovu vrstu posla i možete biti sigurni da će posao biti obavljen kako treba!

Naše veliko iskustvo, spretnost i brzina preporučili su nas velikom broju kompanija i investitora koji žele da ožive duh tradicije ugradnjom turskih kaldrma i tako doprinesu izgledu i potpunom iskustvu staza i puteva. Kaldrme su dobar izbor ako želite da ukrasite prilaz oko kompanije, ulice, uske staze u baštama, terase, ulice kroz dvorište, šetališta itd.

Pored svog lepog izgleda koji odiše šarmom, umerenošću i tradicijom, ugradnja kocke je mudar izbor zbog svog izuzetnog kvaliteta i izdržljivosti. Nije ih lako oštetiti, imaju veliku saobraćajnu otpornost i otporne su na vremenske prilike. Pored postavljanja šljunka i ivičnjaka.

Rekonstrukcija ulica od kocke Srbija

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 195 79 13
email : [email protected]

  • Adresa Užička, Belgrade, Serbia

Postavi komentar