EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Alu ograde, roletne, komarnici – Kraljevo – ROLO AS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Alu ograde, roletne, komarnici – Kraljevo – ROLO AS

Firma ROLO AS DOO je osnovana 1986. godine u Kraljevu.

Stečeni kvalitet konstantno usavršavamo prateći savremene trendove i slušajući zahteve nasih korisnika. Za sve proizvode dajemo garantni rok čime su naši korisnici osigurani.

 

Našu ponudu, između ostalog, čine:

 

Veliki vozni park i stručno osoblje garantuje isporuku i montažu proizvoda u rekordnim rokovima.

Rolo As već dugi niz godina na tržištu je poznat kao neprikosnoven i bez konkurencije. Bogat asortiman i kvalitet robe glavni su razlozi našeg uspeha.
Iz ponude izdvajamo ALU stolariju modernog dizajna, po veoma pristupačnim cenama.

 

PVC stolarija je danas nezaobilazni element mnogih domova. Razlog zbog koga je ova vrsta stolarije veoma zastupljena leži u samim osobinama materijala. U pitanju je veoma izdržljiva i dugotrajna stolarija koju odlikuju dobra izolaciona svojstva, kao i pristupačna cena. Kada su u pitanju PVC prozori ili PVC vrata, naš glavni cilj je bio upravo proizvodnja vrhunske stolarije koja će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. U pitanju su proizvodi koji se mogu prilagoditi različitim ukusima, stilovima gradnje i osobinama prostora, kako bi se što bolje uklopili u celokupni dizajn svakog objekta.

 

Roletne i komarnici su još jedan segment naše velike ponude. Roletne imaju veliku primenu u svakom domu, jer pomažu u zašititi prostorije od viška svetlosti. Takođe, one pomažu i u izolaciji, jer smanjuju gubitak toplote, ili zavržavaju hladnoću. Naša ponuda obuhvata različite vrste roletni, pa tako možete izabrati aluminijumske roletne ili plastične roletne. Veoma su izdržljive, pouzdane, omogućavaju izolaciju. Možete izabrati roletne u različitim bojama.

 

Kada su u pitanju garažna vrata kod nas možete pronaći različite tipove garažnih vrata. Segmentna i rolo vrata su elegantna, praktična i primenljiva u industrijskoj i rezidencijalnoj upotrebi. Odlikuju se vrhunskim dizajnom, toplotnom i zvučnom izolacijom.

 

Zebra zavese, kao i trakaste, omogućavaju zaštitu uz kvalitetan dizajn. Karakteriše ih dvoslojno platno, na kome se smenjuju prozirna i neprozirna tkanina čime se kontroliše svetlost.

 

Venecijaneri predstavljaju jedan oblik zaštite od svetlosti i regulisanja količine svetlosti u prostoriji. Posedujemo izbor različitih vrsta, boja i dimenzija venecijanera. Tu su drveni, aluminijumski i PVC venecijaneri.

 

Ako Vas zanima jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

GARANTUJEMO VAM KVALITET!!!

Alu ograde, roletne, komarnici – Kraljevo – ROLO AS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 36 588 1556; +381 63 616 649
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Samaila 117/A
      36202 Kraljevo
      Srbija

    Postavi komentar