EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dekorativni kamen i cigla Pirot

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dekorativni kamen i cigla Pirot

Novo na našem tržištu! Priuštite luksuzan proizvod po veoma pristupačnoj ceni. Po ugledu na strana tržista počeli smo sa proizvodnjom veštačkog kamena. Proizvodimo veštački kamen livenjem od betona velike čvrstine, što omogućuje dugogodišnju istrajnost u bilo kakvim uslovima.

Izrazitog je reljefa do najsitnijih detalja jer su kalupi napravljeni upravo na osnovu pravog kamena. Najveća prednost mu je svakako pristupačna cena, promena boje po želji i laka i brza ugradnja.

Večina kupaca sami ugradjuju, bez plaćanja majstora, čak su i neprofesionalnom ugradnjom greške minamalne i lako se saniraju popunjavanjem. Uverite se u duplo i troduplo jeftiniji proizvod i brzu i laku ugradnju, što više nije uopšte zanemarljiva cifra.

  • Izradjuje se u vidu pločica debljine 1-3cm ( varira zbog reljefa), dužine 40cm širine 10cm

  • dostupni su različiti dezeni za svačiji ukus

  • ugradnja se vrši lepkom

  • promeniće svaki enterijer i exterijer i učiniti posebnim

Ugradnja dekorativnog kamena predstavlja jednu od delatnosti našeg tima. Pored ugradnje bavimo se i proizvodnjom kamena. Vrlo profesionalna ekipa majstora koji će napraviti od našeg kamena sve ono što vi zamislite i poželite.

Biće nam zadovoljstvo da ukrasimo Vašu kuću, dvorište ili stambeni prostor. Ukoloko kupovinom našeg kamena, odlučite da ugradnju vrši naš tim majstora, dobićete dodatnu povoljnost.
Napravite dom kao iz bajke kombinujuće najlepše prirodne materijale za dekoraciju vašeg doma.

 

 

U ponudi imamo 20-ak vrsta kamena i ciglica različitih oblika i veličina. Uverite se zasto smo najbolji i imamo hiljade zadovoljnih kupaca.

Dekorativni kamen i cigla Pirot

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 61 64 94 751

Email:  [email protected]

  • Adresa Pirot, Srbija

Postavi komentar