EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Trubački orkestar Marka Trnavca

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Trubački orkestar Marka Trnavca

Trubački orkestar u Čačku, Užicu i Novom Sadu – Marko Trnavac, je tu da doprinese dobroj atmosferi i ulepša sve Vaše svečanosti i veselja. Mi smo:
– trubači (bend) za svadbe
– trubači (bend) za proslavu punoletstva
– trubači (bend) za rođendane
– trubači (bend) za proslave
– trubači (bend) za maturu
– trubači (bend) za krštenje
– trubači za koncerte

 

Naš trubački orkestar Marka Trnavca je osnovan 2014. godine, a predstavljaju nas mladi i talentovani momci pod liderstvom Marka Trnavca. Članovi orkestra su: Marko Trnavac – truba, Aleksandar Minović – truba, Jovica Jovanović – truba, Dušan Simović – tenor, Uroš Ivanović – tenor, Ivan Mitrić – tenor, Goran Radosavljević – bas, Srdjan Beloica – doboš, Marko Mitrović – bubanj. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo osvojili mnoge nagrade na takmičenjima trubačkih orkestara u Srbiji. Takođe, u toku je priprema za najznačajnije takmičenje trubačkih orkestara Sabor trubača u Guči.

 

Repertoar našeg orkestra je raznovrstan. Pored tradicionalne i moderne srpske muzike izvodimo balkansku muziku, obrade popularnih pop i rok pesama sa EX YU prostora i inostrane hitove. Nastupali smo na mnogim manifestacijama (Guča) i televizijama, između ostalog i na televiziji Pink, RTS, TV KCN, TV Grand,….

Nastupamo širom Srbije, kao i u inostranstvu:
– Švajcarska
– Austrija
– Slovenija
– Nemačka

 

Dakle, ukoliko želite da Vašim gostima na svadbi, krštenju, rođendanu ili nekoj drugoj vrsti proslave priredite nezaboravnu zabavu, naš orkestar Marka Trnavca je pravi izbor za Vas! Posedujemo dugogodišnje iskustvo u izvođenju najbolje muzike, kao i odgovarajuće muzičko obrazovanje da svako Vaše slavlje dovedu do vrhunca. Sa nama je uvek vesela atmosfera, pravi se prava pozitivna energija i dobra zabava, kako za mlađe tako i za starije goste.

Trubački orkestar Marka Trnavca

Postavi komentar