EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Nameštaj po meri Požarevac DIVAN MITROVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Nameštaj po meri Požarevac DIVAN MITROVIĆ

Firma NAMEŠTAJ MITROVIĆ je porodična firma sa tradicijom dugom preko 40 godina.

U početku se bavila izradom tapaciranog nameštaja, a početkom 90-ih godina proširuje svoju delatnost na izradu komoda, vitrina, stolova, kuhinja… i ostalog nameštaja za kvalitetno opremanje stanova, kuća, poslovnog prostora…

Naš nameštaj odlikuje originalan dizajn koji se odlično uklapa u svaku vrstu enterijera, kako u stilskom, tako i u modernom, pretvarajući vaš prostor u kutak za uživanje. Kvalitetni materijali i vrhunska završna obrada čine naš nameštaj prepoznatljivim na tržištu.

Naša vrednost se ne ogleda samo u kvalitetnim proizvodima već i ljubaznošću i preciznošću naših zaposlenih, od dogovora do isporuke nameštaja. Stoga ne iznenađuje što naš nameštaj krasi prostorije više konzulata, ambasada uglednih domaćih i stranih predstavništava, domove uglednih javnih ličnosti iz politike i šou biznisa.

Proizvodni kapaciteti smešteni su u Boževcu. Tu se uz dobro organizovanu i tehnički naprednu proizvodnju, korišcenje kvalitetnih materijala i adekvatno osmišljen dizajn, finalizuju proizvodi visokog kvaliteta. Nameštaj koji proizvodimo jedinstvenog je i već tradicionalno prepoznatljivog estetskog doživljaja.

Bavimo se projektovanjem, dizajnom i izradom unikatnog nameštaja po meri. Materijali koje koristimo su furnir, medijapan, šperploče, poliuretanski lak …

U želji da svojim proizvodima i uslugom budemo bliži i korisnicma iz drugih oblasti otvoren je izložbeno-prodajni salon u Beogradu, ulica Višegradska 6.

Kako bi udovoljili različitim potrebama naših klijenata, otvorena je mogućnost konsultacije i savetovanja radi oblikovanja mera i dimenzija nameštaja u skladu sa konkretnim potrebama i željama.

Kupovinom našeg nameštaja koji je rađen upravo za vas činite pravu odluku.

Nameštaj po meri Požarevac DIVAN MITROVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 12 281 202; +381 63 88 91 719
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa DIVAN, Makce,
      12313 Boževac
      Srbijs

    Postavi komentar