EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Namestaj za ugostiteljstvo Karavukovo Sombor

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Namestaj za ugostiteljstvo Karavukovo Sombor

U maloj Vojvođanskoj varoši, započinjemo našu priču. Želeći da iskažemo kreativnu a opet i snažnu stranu naše ličnosti počinje sa izradom nameštaja. Naša želja da od ideje napravimo posao urodila je plodom. Svojim znanjem i umećem pokazali smo jednu od stvari koje umemo najbolje da radimo a to je savršeno izradjen nameštaj po meri i želji svakog ko zakuca na naša vrata.

Svaki komad nameštaja izazov je sam po sebi, jer mi radimo sve sa velikoj posvešćenosti kao i stručnosti. Razumevanje prema klijentima i potreba da odgovorimo na njihove želje naše je zadovoljstvo. Svaki komad drveta ručno obradjen započinje svoju priču u našoj radionici a nastavlja u vašem domu, bašti, poslovnom ili ugostiteljskom objektu. Svaka stolica, fotelja, sto, kuhinja iz naše radionice izašla je nakon finalne obrade i kontrole.

Pored tehničkog dela posla to jeste same izrade i obrade nameštaja važan korak našeg poslovanja predstavlja osluškivanje klijentovih želja. Zapravo tu nastaje magija kako od jedne zamisli napraviti gotov proizvod koji će upotpuniti vaš prostor.

Upornošću, radom i disciplinom opravdali smo povrenje naših klijenata, zato nam se oni iznova iznova vraćaju, tražeći neku od naših usluga.

Neke od usluga koje pružamo predstavljaju:

  • Prodaja gotovog nameštaja (stolice, stolovi, fotelje)

  • Izrada nameštaja po meri

  • Tapaciranje nameštaja

Namestaj za ugostiteljstvo Karavukovo Sombor

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 75 11 476
email : [email protected]

  • Adresa Sombor, Srbija

Postavi komentar