EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Agencija za nekretnine DONAE Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Agencija za nekretnine DONAE Niš

AGENCIJA ZA NEKRETNINE ’’DONA E’’ sa uspehom radi od 1997.godine.

Zapošljava visoko obrazovane, profesionalne i dobro obučene agente prodaje, a za svoj najveći uspeh smatra postojanje hiljade zadovoljnih klijenata, pre svega iz Niša i okoline, sa Kosova, Srbije, kao i naših povratnika iz inostranstva, a kojima je ovakav vid prezentacije naše ponude na internetu, svakako najinteresantniji.
Od samog početka, osnovni moto agencije je ’’KVALITET ISPRED SVEGA’’ što se prvenstveno odnosi na kvalitet usluga. Neprekidnim radom i usavršavanjem, došli smo do baze od skoro dve hiljade nekretnina koje Vam možemo ponuditi. Agencija ’’DONA E’’ danas zapošljava tim eksperata sa iskustvom u posredovanju u kupoprodaji nekretnina kao i kvalitetnu pravnu uslugu advokata. To je još jedan od razloga koji nas svrstva medju vodeće agencije za posredovanje u prometu nekretnina u Srbiji. Naša ponuda sastoji se od svih vrsta nekretnina, tako da kod
nas možete pronaći osim stanova svih struktura i kuća i vrhunske poslovne prostore, placeve, vikendice…

PROFESIONALNOST

U sklopu agencije rade agenti (organizatori kupoprodaje) koji prate klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agenti svojim radom i profesionalnošću kao i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe klijenata. U saradnji sa poslovnim bankama nudimo pomoć pri realizaciji stambenih kredita, kao i vojno-subvencionisano-stambenih kredita.

U radu su angažovani:

  • menadžer i organizator posla kao i analitičar formiranih baza nekretnina i baza kupaca

  • agenti kao komercijalisti na terenu

  • sekretarijat kao služba telemarketinga

  • advokat specijalizovan za rad sa nekretninama,

Sa ciljem da se omogući klijentima da posao kupoprodaje obave na NAJBRŽI, NAJKVALITETNIJI, NAJSIGURNIJI KAO I NAJJEFTINIJI način, uz brigu o potpunoj diskreciji i pravnoj sigurnosti.

PRAVNA SIGURNOST

Agencija ’’Dona E’’ uz pomoć advokata, svojim klijentima pruža sve pravne savete u obavljanju pravnih poslova počevši od provere dokaza svojine za nekretninu, imovinsko-knjižna provera kod katastra, izrade svih pravnih akata do predaje potrebnih dokumenata na zaduženje poreza (apsolutna prava-uprava prihoda) i uknjižbu vlasništva na kupljenoj nekretnini. Na ovaj način agencija ’’Dona E’’ svim klijentima pruža sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnine.

PRAVA I BRZA INFORMACIJA

Agencija poseduje veliki broj nekretnina u bazi u Nišu, kako stanovima tako raspolaže velikim brojem kuća, poslovnih prostora, placeva, vikendica, tako da se za svakog potencijalnog kupca može naći željena nekretnina. Da bi ubrzali prodaju nekretnine imamo i bazu potencijalnih kupaca koje obaveštavamo u momentu
pristizanja nekretnina.

MI SMO VAŠ SIGURAN PUT DO VLASTITOG DOMA!
NEKRETNINE ’’DONA E’’ –VAŠ PRAVI IZBOR!

Pronađite Nekretninu  

Postavi komentar