EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

MININA ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

MININA ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA Beograd

Crtuljko – škola crtanja i slikanja za decu

 • Časovi crtanja i slikanja za odrasle

 •  Pripreme za upis u srednje umetničke skole

 • Individuani časovi crtanja i slikanja

Rad Skole crtanja i slikanja CRTULJKO osmišljen je tako da prioritet imaju dečije UŽIVANJE, OPUŠTANJE i IZRAŽAVANJE prirodne dečje RADOSTI. Kroz taj opušten, ali kreativan rad deca neosetno a efikasno USVAJAJU OSNOVNE LIKOVNE ELEMENTE i postepeno OVLADAVAJU RAZNOVRSNIM LIKOVNIM TEHNIKAMA. Zbog toga je za decu koja misle da su talentovana ili to o njima misle drugi, prava adresa CRTULJKO.

063 193 72 89

 

CRTULJKO je mesto gde se dečje mišljenje ceni i prihvata i gde kroz igru i smeh nesputano dolaze do izražaja dečja priroda i karakter, jednom rečju mesto gde DETE MOŽE DA NA NAJZDRAVIJI NAČIN ISPOLJI SEBE onakvo kakvo jeste.

Osim toga, crtajući i slikajući deca razvijaju pozitivne osobine: smopouzdanje, istrajnost i upornost, sklonost prema stvaralačkom i radu uopšte, otvorenost, osećaj za lepo, a isto tako poboljšavaju motoriku, radnu motivaciju i koncentraciju, što se pozitvno odražava i na uspeh u redovnoj školi.

 • ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA ODRASLE – U prijatnoj atmosferi, uz druzenje, ali i izuzetno stručan pristup kvalifikovanih predavača, naša škola vam nudi mogućnost učenja, napredovanja i razvijanja u vise različitih oblasti likovne umetnosti, bez obzira na prethodno znanje, godine i talenat.

 • PRIPREME ZA  UPIS U SREDNJE UMETNIČKE ŠKOLE – Kvalitetna priprema polaznika koja obuhvata sve oblasti likovne umetnosti zastupljene na prijemnom ispitu

 • INDIVIDUALNI ČASOVI CRTANJA I SLIKANJA ZA DECU I ODRASLE – podrazumevaju potpunu posvećenost polazniku i njegovo napredovanje na osnovi sopstvenih afiniteta. Rad obuhvata više razlicitih slikarskih i crtačkih tehnika, a poseban naglasak stavlja se na tehniku koja najvise zanima i privlači polaznika.

UPIS TOKOM CELE GODINE

 

Časovi u CRTULJKU odrzavaju se JEDNOM ILI DVA PUTA NEDELJNO PO DVA SATA, a polaznicima su na raspolaganju termini radnim danom i vikendom;
Rad je prilagođjen deci različitog uzrasta – PREDŠKOLSKOG I ŠKOLSKOG, a odvija se u MALIM GRUPAMA,  što predavaču omogućuje da se u punoj meri POSVETI SVAKOM DETETU PONAOSOB.

UPIS TOKOM CELE GODINE

 

CENE u CRTULJKU su povoljne.

Časove crtanja i slikanja drzi tim akademskih slikara koji imaju veliko iskustvo u pedagoškom radu.

ŠKOLA CRTANJA I SLIKANJA CRTULJKO Beograd

063 193 72 89

 • Adresa Čarobne frule 23 (okretnica 27, 20, 74), Mirijevo 3,
  Bulevar kralja Aleksandra - kod opstine Zvezdara
  Beograd
  Srbija

Postavi komentar