EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dostava pečene ribe Fish Bar Gogi Zemun

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dostava pečene ribe Fish Bar Gogi Zemun

Dostava pečene ribe u Zemunu – Fish bar Gogi. Kod nas ćete pronaći veliki broj ribljih specijaliteta spremljenih od najsvežije rečne i morske ribe. U ponudi imamo svežu i pečenu ribu, kao i veliki broj salata i posnih jela sa morskim plodovima.

Usluge Fish Bar Gogi :
– prodaja sveže rečne ribe
– prodaja pečene rečne ribe
– prodaja sveže pečene ribe
– prodaja sveže morske ribe
– kompletna priprema slave
– riblji specijaliteti
– plodovi mora
– posna jela
– spremanje posnog pasulja
– spremanje riblje čorbe
– priprema raznih salata
– rečna riba
– morska riba

Fish Bar Gogi je mesto gde su kvalitet i svežina namirnica, kao i profesionalna usluga – prioritet. Jelovnik je raznolik, a ribu spremamo na različite načine sa raznim prilozima. Dakle, posna jela za svačiji ukus! Radimo dostavu na Vašu adresu, a minimalna porudžbina za dostavu je 900 dinara. Dostava se vrši na teritoriji Zemuna, Novog Beograda, Bežanijske kose, Galenike, Altine i Zemun polja.

Obradujte sebe harmonijom ukusa, naši vešti kuvari za Vas spremaju sledeće specijalitete od rečne ribe: filet dimljene pastrmke na žaru, dimljeni šaran na žaru, smuđ filet na žaru, šaran kotlet, som kotlet, kečiga file, kao i pljeskavice i kobasice od rečne ribe. Kada je reč o morskoj ribi kod nas možete probati: filet orade, svež brancin ili filet brancina, filet ili kotlet lososa, skušu, škarpinu, oslić, škampe, panirane riblje štapiće, ali i lignju spremljenu na mnogo različitih načina. Odaberite i neku od naših ukusnih salata – vitaminska salata, srpska salata, krompir salata,…

Pored ugostiteljskih usluga, nudimo Vam i uslužno pečenje odnosno kompletnu pripremu posne trpeze, koja je izuzetno pogodna kada je reč o slavama. Oduševite svoje goste mirisom i ukusom naše riblje čorbe i drugih specijaliteta, koje spremamo sa ljubavlju i pažnjom za Vas.

Dostava pečene ribe Fish Bar Gogi Zemun

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 602 48 63
tel: +381 11 420 08 33
email : [email protected]

  • Adresa Masarikov trg 16, Belgrade, Serbia

Postavi komentar