EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Ahh… Riba – Riblji restoran Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Ahh… Riba – Riblji restoran Beograd

“Zajednica je kao brod, svi trebaju biti u pripravnosti preuzeti kormilo!“ ( Henrik Ibsen)

Vođeni rečima Henrika Ibsena, postali smo zajednica, tim koji je preuzeo kormilo u svoje ruke i stvorio restoran koji se izdvaja svojim originalnim konceptom i načinom poslovanja.

 

 

Sa ponosom ističemo činjenicu da već posedujemo restoran pod istim imenom koji uspešno posluje u Podgorici i da smo jedni od retkih koji poseduju svoj brod koji nam omogućava da sa sigurnošću garantujemo kvalitetno poreklo i svežinu robe. Upravo sa tog broda kreće naša priča i ona nam je merilo da je Ahh… Riba uhvatila pravi kurs i da plovimo u dobrom smeru.

 

 

 

 

Dobrodošli u Ahh… Riba restoran, mesto podređeno vašem uživanju. Naš cilj je da vam obezbedimo kvalitetne i sveže riblje specijalitete koji svakodnevno pristižu sa našeg broda „Koče“, kao i najbolju uslugu. U svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju i nastojimo da ispunimo sve vaše želje. Prepustite se magiji ukusa sa našeg menija i dopustite Ahh…ribi da postane vaša mala oaza mira kojoj ćete se iznova vraćati.

 

Elegantni ambijent Ahh… Riba restorana ušuškan je na 2. spratu Obilićevog venca 27, u samom centru Beograda. Posetite nas i uživajte u harmoniji ukusa najboljih ribljih specijaliteta koji će probuditi sva vaša čula.

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 01:00 08:00 - 01:00 08:00 - 01:00 08:00 - 01:00 08:00 - 01:00 08:00 - 01:00 08:00 - 01:00
  • Adresa Obilićev Venac 27/2, Beograd - Stari Grad
    11000 Beograd, Srbija

Postavi komentar