EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kafana Mali Pevac Pirot

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kafana Mali Pevac Pirot

Kafana “Mali pevac” postoji od 1961. godine i trenutno je najstarija kafana u Pirotu i okolini. Tokom svoje istorije zajedno smo prošli puno anegdota vezanih za kafanu i njene goste. Tokom svog postojanja kroz kafanu su prodefilovale mnoge javne ličnosti, kako lokalne, tako i one opšte poznate poput Karija Pešića, Saše Đorđevića, Vojina Ćetkovića, Dragana Jovanovića, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

 

Kafana „Mali Pevac“ se od svog postojanja vrlo brzo probijala i postaje brend kako u svom gradu tako i u čitavom Pirotskom okrugu.

Da je hrana kao i atmosfera uvek vrhunska, pokazuju mnogobrojne mušterije koje nam već dugi niz godina ukazuju poverenje.

 

 

Specijalitet kuće predstavlja veliki asortiman jela sa roštilja. Uz to naši kuvari za Vas svakoga dana spremaju  kuvana jela, gulaš, kačamak, proju, čorbice i mnoge druge specijalitete nacionalne kuhinje.

Uz sve to, nudimo vam veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i odličnu kartu vina. Objekat je pogodan i za organizaciju svih vrsta proslava.

 

Kafana „Mali Pevac“ za Vas organizuje:

  • fotografa

  • muziku (više vrsta)

  • trubače

  • dekoraciju sale

  • obezbedjenje

Kafana “Mali Pevac” prima sve vrste kartica, a za naše goste je obezbeđen parking i lepo sređena bašta. Dočekaće Vas i ljubazno osoblje našeg restorana.

 

Dobrodošli

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
neradimo 12:00 - 00:00 12:00 - 00:00 12:00 - 00:00 12:00 - 00:00 12:00 - 00:00 12:00 - 00:00
  • Adresa Ulica Kapetana Karanovica bb, Pirot
    Srbija

Postavi komentar