EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Poslastičara Caffe Star Čačak

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Poslastičara Caffe Star Čačak

Gastronomski užitak koji vam budu priredili u ovom šarmantnom, toplom i zavodljivim mirisima slatkih đakonija obojenom mesto u centru Čačka dugo će pamtiti, koliko vaše čulo ukusa, toliko i čulo vida. A ko se ne zaustavite na isprobavanju kreativnih kombinacija njihovog đelata, čeka vas avantura u degustaciji torti i sitnih kolača po receptima naših baka, kao i onih čuvene italijanske kuće sa dugogodišnjom tradicijom.

Iz naše podnude izdvajamo:

Đelato sa čačanskim voćem
Slatkom ponudom za svačiji ukus, pored klasične čokolade i vanile i zavodljiva egzotika voćnih kombinacija iz naše kreativne radionice: šljiva sa borovnicom, jabuka sa cimetom, smokva sa bademom… Posebno je važno istaći da se baza koja se koristi za ove sladolede glavnom pravi od proizvoda iz domaćeg, kontrolisanog uzgoja, bez pesticida i konzervansa – na prvom mestu mleka, a zatim i voća, po kome je ovaj kraj poznat: šljive, kruške, jabuke, kajsije, breskve, oraha, borovnice, jagode, maline, zove…
Ono što, nadalje, bogati ponudu u Star vitrini jeste kremino linija, koji sadrže veći procenat masnoće, te stoga spadaju u kategoriju tzv. „toplih sladoleda”, koji imaju puniju strukturu. Jedino što u kafe poslastičarnici Star ne možete dobiti jeste dodatni preliv. Poruka je jasna: „Ovaj đelato sadrži sve što je potrebno!”

Torte iz kreativne bašte
U našoj ponudi imamo tzv. tipske torte povodom dečijih rođendana, svadbi ili godišnjica Star radionica osmišljava i proizvodi kao unikatne primerke. Vlasnica ove manufakture i u kreativnom procesu ističe timski rad: Star radionica je ujedno i prostor za edukaciju Vesninih saradnica, koje svoju karijeru započinju kao asistenti za izradu sitnih, jednostavnijih delova dekoracije, da bi vremenom i samoj umetnici davale ideje i otvarale nove nivoe inspiracije. Ne treba, naravno, zaboraviti da je sve vreme reč o proizvodu koji na prvom mestu mora da odgovara standardima ukusa, pa se iz tog razloga sve komponente Star proizvoda prave u Star radionici,uključujući glazuru i ukrase.


 

Osnovni sastojci su samo puter, jezgro (badem, lešnik, orah), jaja i čokolada”

Kvalitet je šifra i zalog za budućnost
Nama ambicija da posao, kako se kaže, širim van okvira ove radnje. Kvalitet na kome naš tim insistira, uz kreacije o kojima se u Čačku već priča, utvrdili su koncept od koga ne žele da odstupaju: moguće je naručiti svega nekoliko vrsta torti koje stoje u ponudi, a na nama da dekoraciju ucinimo ukikatnom i posebnom.

Dobrodošli 

Poslastičara Caffe Star Čačak

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 409 393
email : [email protected]

  • Osoba Vesna
  • Adresa Župana Stracimira 21, Čačak, Serbia

Postavi komentar