EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Restoran GURMANOVA TAJNA Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Restoran GURMANOVA TAJNA Niš

Ukoliko želite da pobegnete i guzve, buke, i ostalih svari koje nosi Grad Niš, imamo resenje za Vas.Na kraju šetališta u samom centru Niške Banje obavijen prastarim drvoredom nalazi se restoran Gurmanova Tajna.

 

 

Niška Banja je prirodno lečilište, poznato još iz doba Rimskog carstva. Lekovitost i specifičnost joj daju radonske termomineralne vode i prirodan mineralni peloid. U takvom okruženju vlasnik Milan Zlatanović sa porodicom i osobljem pruža vrhunski kvalitet usluge koja se ogleda u najraznovrsnijoj ponudi kvalitetne hrane i odabranih pića.

 

 

Ne propustite da u predivnom ambijentu isprobate specijalitete naše kuće, domaće proizvodnje:

 • Pečena jagnjetina ispod sača

 • Pečena teletina ispod sača

Nacionalna kuća Gurmanova Tajna nudi celokupnu ketering uslugu sa posluženjem hrane i pića domaće proizvodnje, za sve vrste događaja i proslava.

 

U samom centru Niške Banje nalazi se kafe poslastičara Ideal, gde se u prijatnom ambijentu možete opustiti uz domaći sladoled, kolače, slatke i slane palačinke. Svi koji su jednom probali uvek su se vratili da uživaju u našim poslasticama, pravljenih po porodičnom receptu Gurmanove Tajne.

Na meniju imamo i razne vrste toplih i hladnih napitaka, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Dođite i uživajte sa porodicom i prijateljima.

Restoran GURMANOVA TAJNA Niš

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 18 4 549 207; +381 64 860 9081
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Trg Republike 2,
   18000 Niška Banja
   Srbija

  Postavi komentar