EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Restoran i smeštaj PAPULI – Senta

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Restoran i smeštaj PAPULI – Senta

Restoran Papuli je u ponudi ugostiteljstva Sente već 45 godina. Na počecima ovo porodično preduzetništvo se sastojala od jedne male sale. Zahvaljujući upornom radu i nameri da se održi kvalitet usluga, restoran danas može da ugosti 100 osoba. Prvobitna zamisao je bila da se očuvaju domaći ukusi, recepti naših baka i na taj način stvorili smo 45 godina dugu tradiciju.

 

Gosti mogu da biraju iz bogatog menija, da okuse neka zaboravljena jela ili da se prisete bakinih jela. Iz bogatog menija možemo da preporučimo riblje specijalitete, egzotična jela, roštilj na vulkanskom lava kamenu, kao i bogat izbor vina.

Vikendom naši gosti mogu da se zabave uz živu muziku, da provedu jedno lepe veče u našem prijatnom restoranu. Leti možete da se rashladite u našoj bašti. Osoblje restorana Papuli se trudi, da se naši gosti što lepše i prijatnije provede kod nas.

Ukoliko tražite odgovarajuće mesto za porodična veselja, za proslavu rođendana, bankete ili želite da podelite poslovne uspehe sa vašim poslovnim partnerima, onda je Restoran Papuli najbolji izbor za Vas!

  

 

Prijatna atmosfera, kuhinja sa dugom tradicijom i specijalitetima, kao i profesionalno iskustvo osoblja vam daju garanciju da budete zadovoljni našim uslugama.

 

 

 

 

 

 

Pored restorana nudimo i uslugu smeštaja. Uživajte svim svojim čulima u našem ambijentu i relaksirajućoj atmosferi.

Bogata tradicija je iza nas!

Želimo Vam prijatan provod u restoranu Papuli!

Restoran i smeštaj PAPULI – Senta

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 24 811 651
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
    09:00 - 23:00 09:00 - 23:00 09:00 - 23:00 09:00 - 23:00 09:00 - 23:00 09:00 - 02:00 09:00 - 02:00
    • Adresa Poštanska 46, Senta, Srbija

    Postavi komentar