EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Restoran MOJ ZAVIČAJ Sirogojno

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Restoran MOJ ZAVIČAJ Sirogojno

Restoran „Moj zavičaj“ nalazi se u selu Sirogojnu i uspešno posluje od 1979. godine. Od 2010. godine isti restoran otvoren je i na drugoj lokaciji, na Zlatiboru, nedaleko od autobuske stanice, iza pijace, preko puta skijaških staza na Obudojevici.

Prijatan ambijent, ljubazno osoblje, a pre svega domaća hrana, pripremljena po starim receptima iskusnih kuvara, čine ovaj restoran jednim od vodećih kada je u pitanju domaća tradicionalna kuhinja.

Gosti restorana mogu se opustiti u prelepom ambijentu restoranske bašte, gde izdvojeni iz svakodnevne gužve mogu uživati u ukusnoj hrani, oazi zelenila sa fontanom, cveću i prirodi.

 

Opustite se u prelepom ambijentu i probajte najukusnije specijalitete Zlatiborskog kraja.
Uz odmerene konobare,od kojih su neki i legendarni, imaćete osećaj da ste uvek dobrodosli i da će za vas uvek biti mesta.

Restoran poseduje kapacitete za organizovanje proslava svih vrsta.
 
Nismo pretenciozni kada kažemo da posedujemo najlepšu baštu Zlatibora. Izdvojeni iz gužve u restoranu Moj Zavičaj možete uživati u veoma ukusnoj hrani, oazi zelenila sa fontanama, cveću, prirodi,a tu je i park za najmlađe.
 

 
Dozvolite sebi malo odmora i dođite da uživate u prijatnom doručku, porodičnom ručku ili pak romantičnoj večeri. Jer restoran Moj Zavičaj to i pruža.

 

 
Da pobegnete od svakodnevnice,posle prijatnog obedovanja u restoranu,možete uživati u prijatnom i ugodnom smeštaju apartmana,uređenih u planinskom stilu,sa kaminom i prelepim dvorištem.

Restoran MOJ ZAVIČAJ Sirogojno

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 64 448 72 39; +381 69 13 17 706
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Sirogojno 31207, Srbija

    Postavi komentar