EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Svecana sala za sve proslave Exclusive NS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Svecana sala za sve proslave Exclusive NS

Svečana sala Exclusive NS nalazi se na tranzitnom putu, na Bulevaru Vojvode Stepe, broj 52, u Novom Sadu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji do nas možete stići brzo i lako, a naša najlepša svečana sala je pogodna za sve vrste proslava.

 

Sala za proslave Exclusive NS ima kapacitet do 300 osoba i idealna je za organizovanje svadbi, veridbi, krštenja, rođendana, žurki, slava, kao i poslovnih ručkova i prezentacija. Moderan enterijer, vrhunska usluga i dodatni sadržaji očaraju sve goste najlepše svečane sale u Novom Sadu i oni uvek požele da iznova dođu u nju.

 

Svečana sala Exclusive NS je luksuzno opremljena banket stolovima, što je čini idealnom za organizovanje svadbi i venčanja. Ukoliko se odlučite da Vaše slavlje upriličite u moderno i luksuzno opremljenom prostoru, nudimo Vam mogućnost kompletne organizacije svih vrsta proslava, vodeći računa o svim sitnicama kako bi Vaše slavlje proteklo na najbolji mogući način.

 

Sala za svadbe i venčanja Exclusive NS nudi Vam raznovrsne menije, u modernim aranžmanima, a postoji mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika, u skladu sa Vašim zahtevima i željama. Naša prelepo uređena bašta, od proleća do jeseni, pruža jedinstven ambijent za proslave pod otvorenim nebom. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor, tako da će Vaša kola biti na sigurnom, dok Vi i Vaši gosti uživate u slavlju.

  • Osoba Snezana Boric
  • Adresa Bulevar vojvode Stepe 52

Postavi komentar