EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Škola fudbala Siniša Mihajlović – Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Škola fudbala Siniša Mihajlović – Novi Sad

Škola Fudbala Siniša Mihajlović je pre svega vaspitna ustanova u kojoj se deca, kroz rad na treningu, uče sportskom ponasanju, poštovanju trenera, protivnika, drugarstvu, prijateljstvu i osnovama fudbalske igre. Kvalitetan rad ca decom podrazumeva pripremu dece za sport i ono što od njih sport traži. Kroz rad na treninzima naš zadatak je, da naša deca, postanu ne samo dobri fudbaleri i sportisti, nego i dobri ljudi, korisni članovi društva.

 

Akcenat u radu se stavlja na razvoj osnovnih fudbalskih znanja dece, razvoju osnovnih motoričkih sposobnosti i moralno-voljnih osobina dece. Rezultat nije proritet u radu sa decom, od primarne važnosti je dečija sreća, zato svoj deci pružamo priliku da učestvuju u takmičenju i budu deo tima. Pokazatelj napretka svakog pojedinca jesu testovi,koji se rade tri puta godišnje i daju precizne podatke napretka svakog igrača.

 

Utakmice pokazuju koliko je igrač napredovao na polju razvoja i usavršavanja tehničkih elemenata i njihove primene u igri, koliko je ostvaren pomak na polju razvoja organizacije igre, komunikacije unutar tima i ispunjavanja specifičnih zadataka koje igra nameće pojedincu.

 

Važno je istaći da naša škola dva puta godišnje, u toku zimskog i letnjeg školskog rapusta, učestvuje na nekom od međunarodnih turnira pružajući mogućnost deci da upoznaju druge zemlje i druge kulture. U okviru tih putovanja deca posećuju neke od evropskih klubova gde se upoznaju sa radom u velikom klubu i budu gosti na nekoj od prvenstvenih utakmica koje te ekipe igraju. Do sada smo bili gosti Barselone, Intera, Fiorentine, Paoka itd.

UPIS I PLAN I PROGRAM RADA

TRENERI

KAMPOVI

IGRAČI UZRAST

LIGE BUDUĆIH ŠAMPIONA

AKTIVNOSTI

 

Treninzi su utorkom, četvrtkom i subotom, prepodne od 09:00 – 11:00 časova, a posle podne je od 16:00 – 20:00 časova u zavisnosti od generacije. Treninzi se odrzavaju i na SPENSU, teren preko puta trznog centra Promenada i na novo otvorenom terenu sa veštackom travom na Sajmištu.

 

„Važno je verovati u sebe, biti uporan,
disciplinovan i inteligentan.
Najvažnija je volja.“

SINIŠA MIHAJLOVIĆ (POČASNI PREDSEDNIK)

Škola fudbala Siniša Mihajlović – Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 / 241-00-19
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Sportsko poslovni centar Vojvosina (SPENS),
    ulaz za sportiste 3
    Sutjeska 2, Novi Sad
    Srbija

Postavi komentar