EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Leonardo Shirts d.o.o. – Proizvodnja košulja

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Leonardo Shirts d.o.o. – Proizvodnja košulja

Firma Leonardo Shirts d.o.o.je osnovana 2000. godine u Aranđelovcu kao mala porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom muških košulja. Imamo preko 20 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji košulja. Na početku razvijali smo se od poslova dorade za druge velike kompanije i brendove, i konačno, u snažnoj konkurenciji, samouvereno kreirali sopstveni brend.Iz iskustva i uverenja da je kvalitet i originalnost najvažniji preduslov za stvaranje brenda, Leonardo shirts d.o.o. je stvorio robnu marku – Leonardo košulje – sinonim za kvalitet, udobnost i jedinstveni dizajn.

 

 

Nudimo vam veliki izbor modernih i savremenih košulja koje pravimo od najkvalitetnijih pamučnih materijala koji mogu da se nađu na Evropskom trzistu. Sve naše košullje su pravljene od posebno selektovanih dezena pa ih sa lakoćom možete uskladiti uz svakodnevno biznis ili kežual oblačenje. Posebnu pažnju smo obratili na detalje i kragne.

 

 

Sve naše košulje su napravljene od izuzetno biranih materijala poreklom iz Evropske Unije. U svakoj našoj košulji ima po malo inspirativnog duha Italije, Francuske, Engleske i to nas izdvaja od konkurencije. Kupovinom Leonardo košulja dobićete najbolji kvalitet na tržištu danas. Postoji puno košulja koje su u sličnom cenovnom rangu, ali za dan ili godinu shvatićete da ste opredeljenjem za naš brend napravili pravi izbor.

 

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 09:00 - 19:00 10:00 - 15:00 -
  • Adresa Vojvode Putnika 67
    34300 Aranđelovac
    Srbija
    STORE 1 – Nušićeva 27, Beograd
    STORE 2 – Kralja Milana 8, Beograd

Postavi komentar