EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pekarska oprema STAMPEX Čačak

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pekarska oprema STAMPEX Čačak

Pekarska oprema STAMPEX Čačak je nastala kao težnja da mnogobrojnim potencijalnim korisnicima iz pekarske, konditorske i mlinske industrije pružimo vrhunsku uslugu po povoljnoj ceni, time pokazujući i dokazujući da vrhunska tehnologija ne mora da bude ni komplikovana a ni skupa.

Naš tim predstavlja idealan spoj mladosti i iskustva, ogledanih u stalnoj edukaciji i usvajanju najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća, ali i u predanosti, preciznosti i upornosti da se  unaprede odredjeni proizvodni procesi, i reše eventualni problemi i kvarovi na njima.

Osnovna delatnost naše firme je montaža pekarske opreme,remont i održavanje iste, kako za male zanatske pekare, tako i za proizvodno-industrijske pekarske pogone.

Prema Vašim željama, potrebama i zahtevima proizvodnje, projektujemo kompletne proizvodne pogone za pekarsku industriju.

Uvek smo spremni da Vam savetom pomognemo oko izbora opreme za pekaru, uz koju ćete ispuniti zacrtane ciljeve Vaše proizvodnje, a potpuno smo osposobljeni da Vam pripremimo nekoliko različitih varijanti , te da sami izaberete najoptimalniju.

Posebno smo ponosni na naše fermentacione komore, koje su kompletno proizvod naše firme i tehnologije, koje nimalo ne zaostaju za fermentacionim komorama najboljih svetskih proizvodjača, koje su lake za upotrebu a održavanje i remont poprilično jeftiniji nego kod uvoznih.

Sem pekarske industrije, naša firma se već dugo bavi i ugradnjom i instalacijom industrijskih kotlarnica za pekarsku proizvodnju, a montiramo i silose za brašno, za potrebe pekarske industrije.

Pekarska oprema STAMPEX Čačak

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 54 666 00   
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Zivana Bogicevica 10, Čačak, Serbia

    Postavi komentar