EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Plastični rezervoari, jame, pontoni PRO-STIL Valjevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Plastični rezervoari, jame, pontoni PRO-STIL Valjevo

Preduzeće PRO-STIL je osnovano 1995 godine u Osečini. Sedište firme od 2016 godine je u Valjevu, ulica Suvoborska 64. Bavimo se izradom plastičnih proizvoda ekstruzionim spiralnim namotavanjem.

 

Cilj firme PRO-STIL je da svojim radom i kvalitetom pružimo kupcima najbolji odnos cene i kvaliteta. Firma PRO-STIL se uvek trudi da izađe u susret sa PROJEKTOVANJEM novih proizvoda po zahtevu kupca i najnovijim tehničkim rešenjima u proizvodima od plastike.

 

Stručan i obrazovan kadar i materijali najnovije generacije su garancija kvaliteta proizvoda.Naš osnovni cilje je zaštita životne sredine i konstatno tehnološko-materijalno unapređenje.

 

U našoj paleti proizvoda možete uvek ostvariti dodatne popuste. Ne neplaćujemo usluge projektovanja našim kupcima. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Uvek imamo gotovih proizvoda na lageru tako da možemo intervenisati u vrlo kratkom roku i izvršiti dostavu do najudaljenijih delova Srbije. Takodje pružamo uslugu dostave izvan Srbije.

 

Naši proizvodi su:

 

Sa više od 24 godine postojanja na tržištu možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca, a to je odlika kvaliteta proizvodnje.

Plastični rezervoari, jame, pontoni PRO-STIL Valjevo

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 14 236 932; +381 65 200 17 53
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Osoba Stefan Lukić
  • Adresa Suvoborska 64
   14000 Valjevo
   Srbija

  Postavi komentar