EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Zoran Čičulić Kikinda

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Zoran Čičulić Kikinda

Voćno bioaktivno jabukovo sirće proizvodimo na tradicionalan način star preko 5000. godina. U sporom i pažljivo upravljanom procesu sitno samlevene jabuke prolaze kroz dvostruku fermentaciju i tako aktivne materije pretvaraju u mikrobiološku živu – bioaktivnu supstancu idealnu za jačanje imuniteta i zaceljivanje svih živih organizama, ljudi, životinja i biljaka.

+381 64 136 13 62

Ceo plod jabuke je pretvoren u visoko koncentrisan probiotski medijum i kao alkalna hrana je najjači prirodni borac za zdravlje, bogat kalijumom, kalcijumom, fosforom, natrijumom…Vitaminima C, E, A, B1. b2, B6… moćnim antioksidansima, beta karotenom, polifenolima, bioflavonoidima, pektinom, esencijalnim  aminokiselinama, životno važnim enzimima koji svi zajedno čiste krv i krvne sudove, neutrališu sve infekcije, izbacuju iz organizma toksine i patogene mikroorganizme. Dijabetičarima pomaže tako što smanjuje glikemijsku reakciju na ugljene hidrate, smanjuje višak telesne težine, reguliše nivo šećera u krvi. VOĆNO BIOAKTIVNO JABUKOVO SIRĆE moćnim antioksidansima značajno smanjuje visok holesterol, dok visok sadržaj enzima pruža dobro varenje i iskoristivost hrane.

Alkalizirajući organizam pomaže kod gihta i artritisa , otklanja ukočenost zglobova, a zbog bogatog mineralnog sastava pomaže u očuvanju zdravlja kostiju i koristi se u borbi protiv osteoporoze, takođe efikasno čisti kožu od svih infekcija i upala.

Voćno bioaktivno jabukovo sirće je najjači prirodni rastvarač koji aktivira alkaloide u lekovitim, kozmetičko aromatičnim i začinskim biljkama. U kulinarstvu je idealno za prelive, soseve, kao dodatak salatama, sirovim i kuvanim jelima.

Potrebno je promućkati pre upotrebe.

Rok trajanja je neograničen.

ZA ŽIVOTINJE – se koristi jer značajno povećava otpornost na infekcije i bolesti, pomaže porađanje i osnažuje plod, poboljšava varenje i iskoristivost hraniva. Uz redovno doziranje od 1% u vodi za piće pruža zdravlje i energiju i lako odgovara zahtevima intenzivne farmske proizvodnje.

ZA BILJKE – pruža najjaču prirodnu zaštitu od svih infekcija i na efikasan način način vrši asimilaciju hraniva za intenzivan rast i razvoj.  Primenjuje se 1% u vodi za prihranu.

Svest o tome da živi i bujan mikrosvet probiotika gradi naše zdravlje, imunitet i vitalnost je svest koja je otkrila VOĆNO BIOAKTIVNO JABUKOVO SIRĆE.

VOĆNO BIOAKTIVNO JABUKOVO SIRĆE – sa kojim najmoćniji probiotik –sirćetni mikroorganizam ACETOBIOTIK postaje vladar mikrosveta našeg organizma i zbog toga je on naš najjači BODY GUARD.

CENA ZA 1 LITAR – 250 RSD

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Zoran Čičulić Kikinda

+381 64 136 13 62

  • Adresa Trg srpskih dobrovoljaca 60, Kikinda
    Srbija

Postavi komentar