EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Preparati za suzbijanje insekata Beograd ECO PEST

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Preparati za suzbijanje insekata Beograd ECO PEST

Privredno društvo ECO PEST doo osnovano je novembra 2007. godine  a, već,  u aprilu 2008. godine dobija ugovor o generalnom zastupstvu i distribuciji preparata za komunalnu higijenu poznate kompanije Bayer Environmental Science iz Liona – Francuska.

 

Već u prvoj godini svog poslovanja višestruko prebacujemo do tadašnje promete na tržištu Srbije i to isključivo kvalitetu samih proizvoda, visokoj stručnosti i iskustvu ljudi zaposlenih u našoj kompaniji.
Naš cilj u narednom periodu je da sve proizvode približimo ne samo profesionalnim korisnicima već i običnim građanima, i to  ubacivanjem na tržište manjih pakovanja preparata, koji se mogu kupiti u poljoprivrednim ili veterinarskim apotekama.

 

Ove godine , slavimo 15 godina uspešne saradnje, sa multinacionalnom kompanijom Bayer Environmental Science, što pokazuje koliko smo poverenje principala stekli, i to isključivo, izvanrednim godišnjim rezultaima, ne samo u prodaji i realizaciji, već i promovisanju naprednih tehnoloških rešenja, koje je Bayer u ovom periodu zbnačajno unapredio, po pogledu zaštite životne sredine, manjeg utroška aktivnih materija po jedinici tretiranja, efikasnosti , kao i uvodjenja novih tehnoloških rešenja.

U toku zadnjih deset godina , paleta proizvoda se menjala. Neki proizvodi su izbačeni sa liste zbog ukidanja nekih aktivnih materija ili sporednih materija (Aqua reslin Super, K-Othrin SC50).

 

Ali su u sto vreme na listu došli novi preparati kao što su:

 • K-Othrine SC7,5 ,

 • Max Force Platin,

 • Max Force Quantum i

 • K-Othrin WG 250, Solfac sa kojima sa možete detaljno upoznati, na našem sajtu.

Mi nastavljamo  misiju, za koju smo se opredelili, a to je da i dalje promovišemo kvalitet proizvodas našeg principala, kontinuitet u saradnji sa dosadašnjim klijentima, kao i početak rada sa novim klijentima, kao i permanentno poboljšanje krajnjih rezultata poslovanja.

 

Kao i uvek za ovih 15 godina, stojim vam na raspolganju za sva pitanja koja smatrate da vam možemo dati odgovor, vezana za posao koji obavljamo.

Preparati za suzbijanje insekata Beograd ECO PEST

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 438 079; +381 63 433 890;
+381 15 351 437
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Živka Stevanovića Žikice 72, Barajevo
   Beograd
   Srbija

  Postavi komentar