EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Rakija SRPSKA TROJKA Srbija

Ukus Srbije u čaši rakije...

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Rakija SRPSKA TROJKA Srbija

Rakija je tradicionalni srpski proizvod koji se dobija destilacijom voća. Svakako najpopularnija je Šljivovica, a zatim Dunjevača, Kajsijevača, Viljamovka, Jabukovača…

 

Vekovima unazad domaćini su se takmičili čija je rakija bolja. Danas su mnogi od njih „kućnu“ proizvodnju rakije proširili i napravili destilerije.

 

Rakija je samim tim sebi otvorila vrata ne samo domaćeg već i inostranog tržišta.

 
Pojedine svojim kvalitetom mogu stati rame uz rame kvalitetnim inostranim destilatima poput konjaka, viskija, ruma…

 

Pitanje je vremena kada će rakija postati svetski prepoznatiljv brend.

Naši proizvodi su:

PREMIUM

 • DUNJA SA ZLATOM – Ukus ove rakije je nešto što je zavredelo posebnost.Vrhunska rakija koja svojom ambalažom i jestivim listićima zlata koji su u njoj, govori više od reči. Njen ukus, potpuno neverovatan, ovenčan je sa primesama ovog plemenitog metala i time je sebe svrstala među posebne.Prefinjenost njenog mirisa, ukusa i izuzetno elegantne ambalaže, odlična su kombinacija.

 • PREMIUM BARIK DUNJEVAČA – Rakija karakterističnog ukusa i prepoznatljivog mirisa, svoju punoću zaokružila je odležavanjem u hrastovom buretu. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim već na prvi gutljaj…

 

 • PREMIUM BARIK KAJSIJEVAČA – Vrhunski kvalitet voća od kojeg je napravljena, a potom odležala u hrastovom buretu, donosi nam prefinjen ukus ove rakije. Svi poštovaoci kvalitetnog pića lako će se odlučiti baš za nju. Konzumura se blago rashlađena na temperaturi od 16C.

 • PREMIUM BARIK ŠLJIVOVA PREPEČENICA – Rakija vrhunskog kvaliteta, potpuno jedinstvenog ukusa. Odležala je u hrastovom buretu i time zaokružila svoju posebnost. Miris ove rakije diskretno poziva na njenu degustaciju, a pri prvom gutljaju ona je potpuna rapsodija ukusa.

 

BARIK

 • BARIK LOZOVAČA – Domaća rakija od plodova grožđa. Odležala je u hrastovom buretu i time zaokružila svoju posebnost.

 • BARIK DUNJEVAČA – Domaća rakija od plodova dunje. Miris tipičan, intezivan i čist. Na ukusu puna, harmonična, izbalansiranog odnosa i veoma pitka. Konzumira se kao odloženi aperitiv, na temperaturi od 8-12C.

 

 • BARIK ŠLJIVOVICA – Domaća rakija od plodova šljive.  Miris ove rakije diskretno poziva na njenu degustaciju, a pri prvom gutljaju ona je potpuna rapsodija ukusa.

 • BARIK JABUKOVAČA – Domaća rakija od plodova jabuke.  Na ukusu puna, harmonična, izbalansiranog odnosa i veoma pitka.

 

SRPSKA TROJKA

 • DUNJEVAČA – Rakija Dunjevača je rezultat brižljivog odabira kvalitetnih plodova dunje.

 • KAJSIJEVAČA – Vrhunska rakija, proizvedena od probranih sorti kajsija.

 • JABUKOVAČA – Rakija jabukovača je bezbojna i bistra, sa izraženim karakterističnim dominantnim mirisom koji potiče od posebne sorte jabuke, dopadljivog i mirnog ukusa.

 • VILJAMOVKA – Rakija vilijamovka je rezultat brižljivog odabira kvalitetnih plodova kruške vilijamovke. Rakija vilijamovka je bezbojna i bistra, sa izraženim karakterističnim dominantnim mirisom koji potiče od sorte kruške vilijamovke, sa punim harmoničnim i dopadljivim ukusom.

   

Rakija Srpska Trojka intezivnog i neponovljivog mirisa, harmoničnog i prepoznatljivog ukusa Vrhunska rakija sa tradicijom. Idealno piće za poznavaoce dobre rakije. Prva rakija u Srbiji koja u sebi sadrži zlato.

Ukus Srbije u čaši rakije živeli !!!!!

Опубликовано Rakija Srpska Trojka Среда, 26 декабря 2018 г.

Rakija SRPSKA TROJKA Srbija

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 64 820 12 01
email: [email protected]

 • Adresa Destilerija 3 doo Inđija
  Ogranak Destilerije 3 Radna zona 1 bb
  Subotište
  Srbija

Postavi komentar