EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Sex shop – Erotic shop KUPIDON Pančevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Sex shop – Erotic shop KUPIDON Pančevo

EROTIC SHOP KUPIDON u svojoj ponudi ima veliki broj medicinskih pomagala za rešavanje problema sa potencijom kod muškaraca, takođe u svojoj ponudi ima i veliki broj medicinskih pomagala za žene, koji se koriste kod problema sa nedostatkom libida i seksualne želje.

EROTIC SHOP KUPIDON se nalazi u prijatnom ambijentu izmedju Telenora i menjačnice Mungos, koji se nalazi u ulici Petra Aračića 2b. U svojoj ponudi EROTIC SHOP KUPIDON ima veliki izbor ženskog i muškog donjeg veša zanimljivog i sexy izgleda, koji se ne može naći u običnim prodavnicama u gradu.

 

Naše ljubazno i uvek dobro raspoloženo i nasmejano osoblje će se potruditi da Vam kupovinu učini što prijatnijom i omogući Vam da se osećate kao kod kuće. Naš objekat je klimatizovan i ispunjen zvucima popularne strane muzike, kako bi Vas ugođaj bio maksimalan i sva Vaša čula zadovoljena. Pored bogatog asortimana medicinskih pomagala koje nudimo, postoji još čitav drugi spektar proizvoda koje vam možemo ponuditi, a samo neki od njih su silikonski vibratori, žele vibratori, plastični vibratori, realskin vibratori, veštačke vagine, masažeri, vodootporni masažeri, strp-on gaćice sa penisom, nastavci za penis, vakum pumpe, veliki broj sprejeva, gelova i krema za stimulaciju, veliki broj lubrikanata, raznorazne vrste i tipovi kondoma, i drugi najrazličitiji proizvodi. Takođe u EROTIC SHOP-u KUPIDON, možete naći veliki broj najrazličitijih zanimljivih i sexy poklončića za rođendane Vaših prijatelja i Vaših bližnjih, ali i poklone za druge najrazličitije prilike.

Nastojali smo da vam opisom i osnovnim informacijama što bolje približimo određeni proizvod, naravno, ukoliko imate još pitanja slobodno nam pišite mailom, sms porukom ili jednostavno nas pozovite telefonom i mi ćemo vam rado izaći u susret.

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA. POSETITE NAS, OČEKUJEMO VAS . . .

Sex shop – Erotic shop KUPIDON Pančevo

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 13/355-439, +381 62/695-596
email : [email protected]

www.dildo.rs

   

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 10:00 - 14:00 -
  • Adresa Gen. Petra Aračića 2b. Pancevo
    Srbija

Postavi komentar