EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Advokati Beograd – pravne usluge, saveti i pomoć, zastupanja i odbrane

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Advokati Beograd – pravne usluge, saveti i pomoć, zastupanja i odbrane

Advokatska kancelarija Ćehović i saradnici nastoji da pruži pravne usluge na najefikasniji način. Advokatska kancelarija ima članove sa velikim iskustvom u svojoj oblasti rada, sa dugo radnog staža. Takođe, spremni su da pruže pravne usluge svih vrsta jednim brzim, profesionalnim i kvalitetnim radom. Pravna pomoć ima za cilj da saradnja bilo koje vrste bude na obostranu korist. Advokatske usluge se rešavaju na različite načine uz izuzetno veliki stepen odgovornosti i profesionalizma.

 

Advokatske usluge se pružaju u cilju vrhunskog poslovanja, visokog profesionalizma i obostranog zadovoljstva u radu. Advokatska kancelarija pruža profesionalnu pravnu pomoć i zadovoljenje svih vaših potreba kao klijenta. Zadatak nam je da kvalitet pravne usluge bude na najvišem nivou. Pravna pomoć je ponekad dugotrajan posao koji zahteva poverenje na obe strane i mi smo tu da to poverenje opravdamo. Advokatska kancelarija Ćehović i saradnici je u vrhu stručnosti na teritoriji Beograda.Važno nam je da se pravna pomoć pruža sa velikom dozom odgovornosti i posvećenosti. Advokatske usluge zbog zahteva klijenata se često usavršavaju i mi brzo napredujemo.

 

Pravne usluge su onoliko kvalitetne koliko je u njih uloženo truda, rada, energije itd. Advokat koji pripada našoj advokatskoj kancelariji, mora da se posveti rešavanju svih pravnih problema svojih klijenata. Pravne usluge rešavaju advokati najveće stručnosti naše advokatske kancelarije.

Advokat Omer Ćehović

Rođen 25.12.1954. godine. Završio Srednju učiteljsku školu u Banja Luci 1972. godine, nakon čega je radio kao učitelj dve i po godine. Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,57. Profesionalnu karijeru započeo, kao diplomirani pravnik – pripravnik u Rafineriji Nafte „Pančevo“ u sastavu SOUR „Naftagas“ (kasnije „NIS” Novi Sad). Deo pripravničkog staža, u trajanju od šest meseci, obavio u Opštinskom sudu u Pančevu.

Postavi komentar