EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Ansambl BEOGRADSKI TAMBURAŠI Beograd

Beogradski Tamburaši za sva veselja

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Ansambl BEOGRADSKI TAMBURAŠI Beograd

​Naš ansambl čini tim iskusnih i profesionalnih muzičara koji su za samo nekoliko godina od osnivanja napravili veliki pomak u karijeri.

Zbog velikog iskustva i pažljivo odabranog repertoara Beogradski Tamburaši zadovoljavaju različite ukuse svih generacija, tako da možete čuti ono što tamburaši zaista sviraju, ali takođe i ostale žanrove strane, zabavne i narodne muzike! Na proslavama nastupamo u raznim postavama, kao akustični ansambl ili ozvučeni tamburaši, ali i kao bend ili orkestar.

Tokom godina, profesionalnim radom i kvalitetom, zainteresovali smo vodeće TV stanice u Srbiji, učestvovali na brojnim festivalima i svirali na velikim skupovima. U isto vreme nastupamo i na proslavama venčanja, tokom dočeka svatova, na rođendanima, krštenjima i svim vrstama proslava.

 

Poznati smo po odličnoj atmosferi i vrhunskoj zabavi, gosti su nam uvek na prvom mestu, a ostavićemo utisak i kod onih najzahtevnijih!
Ansambl Beogradski tamburaši za trenutke koji se pamte!

Vođa i osnivač ansambla – Milan Lemajić

Muzika koju imamo u svom repertoaru sačinjena je od svima dobro poznatih pesama i muzike sa ovih prostora. Najlepše staro- gradske i kafanske pesme ulepšaće Vašu proslavu.  

Veseli repertoar našeg ansambla Beogradski Tamburaši učiniće da svadbe, venčanja i sve svečanosti sličnog karaktera ostanu Vama i svim vašim gostima u najlepšem sećanju.

 

Nebrojeno je mnogo zabava, proslava i svadbe koja smo našom svirkom ulepšali. Veliki smo profesionalci i tu smo da Vam izadjemo u susret po pitanju svega.

 

Ansambl BEOGRADSKI TAMBURAŠI Beograd

Za sve informacije pozovite nas na telefon ili nas kontaktirajte na email ili putem obrasca na ovoj stranici.

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Kej Oslobođenja
      11000 Beograd
      Srbija

    Postavi komentar