EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Bakarna žica i bakar Bor GRAND D INŽENJERING

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Bakarna žica i bakar Bor GRAND D INŽENJERING

Društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju, kooperaciju i inženjering poslove Grand D Inženjering Bor, Petra Kočića bb. Kompanija je osnovana 1990. i od tada se neprestano razvija kako bi danas ovladali i tehnologijom prerade bakra u bakarnu žicu i proizvode iz nje i postala vodeći proizvođač bakarne žice 8, 12, 16 i 20mm u Srbiji.

U ponudi imamo:

Kompanija Grand D inžinjering Bor nastoji da svojim partnerima i potrošačima pruži kvalitetan proizvod na profesionalan način poštujući standarde kvaliteta i ekologije. Naš cilj je da u budućnosti trajno ostanemo lideri u proizvodnji bakarne žice, metalnih provodnika, kablova i profila unapređujući prodaju osvajanjem novih tržišta i jačanjem odnosa sa partnerima.

Proizvodni kapaciteti Grand Inžinjering Bor su 12.000 tona bakarne žice, 5.000 tona fleksibilnih užadi, 2.500 tona bakarnih profila i 5.000 tona kablova i provodnika. Proizvodni pogoni su smešteni u Boru, u istočnoj Srbiji, 245km od Beograda. Ima 85 zaposlenih radnika uz stalnu brigu njihovog standarda i zaštite na radu. Kvalitet proizvoda se kontroliše od ulaza osnovne sirovine (bakarne katode) sve do otpremljenih gotovih proizvoda uz stalna ulaganja u ispitnu opremu i nivoa pouzdanosti iste.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Bakarna žica i bakar Bor GRAND D INŽENJERING

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 400 009
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Petra Kočića bb
      19210 Bor
      Srbija

    Postavi komentar