EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

BUMBAR – Popravka kućnih aparata Kragujevac

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

BUMBAR – Popravka kućnih aparata Kragujevac

Servis bele tehnike u Kragujevcu – Bumbar, izvršava popravke svih vrsta kućnih aparata, kao što su:
– servis veš mašina
– servis sudo mašina
– servis frižidera
– servis zamrzivača
– servis bojlera
– servis šporeta
– servis auto klima
– servis klima
– popravka električnih kućnih instalacija
– ugradnja LED rasvete

Svaki kvar bele tehnike neretko dovodi do brige ukućana, odnosno korisnika kućnih aparata, kao i do nepredviđenih troškova. Kako bi briga što manje trajala i kako bi se funkcionalnost celokupnog doma što pre dovela u red, potrebno je angažovati adekvatnu pomoć.

 

 

Upravo je naš servis bele tehnike Bumbar prava pomoć za Vašu belu tehniku kojoj je potrebna popravka! Mnogo godina unazad, važimo za pouzdan i profesionalan servis koji će Vam pomoći u otklanjanju kvarova veš i sudo mašina, frižidera, bojlera, šporeta, zamrzivača, klima i auto klima.

Osim toga, radimo i ugradnju popularne LED rasvete, a kad je potrebno popravljamo kompletne električne instalacije. Vršimo kompletan servis za sve vrste uređaja – brzo, kvalitetno i bezbedno. Bogato iskustvo u radu koje smo stekli radeći sa različitim modelima bele tehnike koja se pojavljivala na tržištu omogućilo nam je da svoj posao radimo detaljno, uz mnogo znanja koje svakodnevno koristimo, na najkvalitetniji mogući način.

 

Razumejući Vaše potrebe i neophodnost bele tehnike, poštujemo dogovor koji skopimo sa klijentom, te za najkraći mogući rok popravljamo i isporučujemo belu tehniku nazad, potpuno ispravnu i bezbednu za dalje korišćenje.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00 -
  • Osoba Djordje Jankovic
  • Adresa Grada Sirena 8, Kragujevac, Srbija

Postavi komentar